Ora Gampang Kaya Penggemar lan Pengikut

klout

pengaruhPerhatian para pemasar media sosial: nomer pandherekipun dudu indikator pengaruh sing kuat. Mesthi ... jelas lan gampang - nanging uga males. Jumlah penggemar utawa pengikut asring ora ana gandhengane karo kemampuan wong utawa perusahaan kanggo mengaruhi wong liya.

Pitung Karakteristik Pengaruh Online

  1. Pengaruh utamane kudu melu pacelathon sing relevan. Aktor kanthi pandherek bajillion ora ateges bisa pengaruh liyane babagan produk utawa layanan sampeyan.
  2. Pengaruh kudu melu asring lan bubar ing obrolan babagan topik sing relevan. Ana akeh blog, kaca Facebook, lan akun Twitter sing ditinggalake ing kana. Media sosial mbutuhake momentum, lan wong-wong sing mandheg utawa malah mandheg sethithik bakal akeh pengaruhe ing topik.
  3. Pengaruh kudu asring dirujuk dening wong liya ing pacelathon sing relevan. Retweet, backlinks lan komentar minangka indikator kemampuan influencer kanggo narik kawigaten para pamirsa.
  4. Pengaruh kudu melu pacelathon. Ora cukup kanggo nyebarke pesen menyang pamirsa, pangaribawa kasebut wasis nalika njawab pitakonane masarakat, ngadhepi kritik, lan nyebutake pimpinan liyane ing papan kasebut. Ngliwati link utawa Tweet saka pesaing dudu bisnis sing ala, nuduhake sampeyan pancen peduli karo pamirsa lan pengin menehi informasi paling apik.
  5. Pengaruh kudu duwe ajining diri. Apa gelar, buku, blog, utawa judhul proyek… pengaruhe kudu duwe reputasi sing ndhukung pangerten babagan subyek kanthi wewenang.
  6. Pengaruh kudu ngowahi pamirsa. Duwe akeh pengikut, ton retweet, lan ton referensi isih ora ateges ana pengaruh. Pengaruh mbutuhake konversi. Kajaba pengaruh bisa nyebabake keputusan wong sing nggawe tuku, mula ora pengaruh.
  7. Pengaruh ora saya suwe saya suwe, saya suwe saya suwe saya beda. A pangowahan pengaruh bisa dadi kaya link sampeyan kasebut utawa retweet dening influencer liyane. Amarga ana wong sing duwe 100,000 pengikut setahun kepungkur, ora ateges dheweke isih pengaruh saiki. Temokake para pangaribawa kanthi momentum sing bisa ditemokake kanthi terus maju.

Apa ana seng? Mesthi ana. Aku ora meksa iki minangka aturan - nanging aku pengin supaya sistem sing ngenali lan pengaruh pangkat ing Internet bakal mandheg dadi malas lan miwiti menehi analisis sing luwih canggih babagan ciri sing nggawe pengaruh.