Apa Komentar Ngonversi Konversi?

Ngukur Keterlibatan

Aku nganakake analisis blog ing akhir minggu iki kanggo nggolek korélasi asil mesin telusuran, postingan blogku sing paling populer, postingan sing paling akeh komentar, lan postingan sing ngasilake pendapatan amarga konsultasi utawa komunikasi.

Ora ana korélasi.

Meninjau kiriman sing paling populer, sampeyan bakal nemokake Formulir Kontak WordPress, Huntington Bank Sucks, aku lunga saka Basecamp, lan dawa Alamat Email nggawe lalu lintas paling akeh. Kiriman kasebut dadi asil kanggo Hasil Mesin Telusuran. Kiriman kasebut uga menehi komentar paling akeh. Nanging, kiriman kasebut mung nyedhiyakake triple dolar (lan gelas kopi) ing kanthongku.

IMHO, nggunakake komentar minangka pangukuran sukses iku umum, nanging nyebabake mayoritas blog perusahaan gagal.

Udakara 1 saka saben 200 pengunjung sing teka ing blogku lan menehi komentar. Persentase sithik sing lucu, mayoritas minangka wong sing aku duwe hubungan pribadi ... lan sithik, yen ana, aku bisa usaha. Nyatane, salah sawijining kontrak paling gedhe ing taun kepungkur yaiku saka kiriman sing nuduhake keahliane saya ing teknologi tartamtu (lan peringkat apik), nanging ora ana komentar apa-apa.

Konversi Drivers

Masalahe ora blogging. Aku duwe akeh pamaca ing blog - nanging aku ora duwe kontinu kanggo nulis konten kanthi konsisten ing subyek sing ndadekake konversi. Uga, aku ora duwe ajakan tumindak ing sidebarku.

Aku mesthi ngukur kasuksesanku kanthi jumlah pelanggan RSS lan keterlibatan (liwat komentar ing blogku). Aku mikirake maneh strategi kasebut! Yen pengin ngasilake penghasilan lan nggunakake iki minangka blog bisnis, aku kudu target konten supaya menang ing telusuran miturut istilah sing cocog karo apa sing ngasilake penghasilan. Aku uga kudu nyedhiyani a path ing situsku kanggo nyekel lan ngukur konversi kasebut.

Aku ora yakin manawa komentar padha konversi, lan uga kudu ngukur kasuksesan blog sampeyan.

Kajaba sampeyan bisa nggandhengake kegiatan karo asil bisnis, iku mung metrik kesombongan. Iki ora ateges aku ora pengin komentar… mung aku ora bakal nggunakake komentar minangka indikator kinerja blogku kanthi apik.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku setuju komentar ora mung ukuran sukses.

    Ana kesempatan gedhe kanggo nggawe merek liwat blog. Kita minangka perusahaan desain lan konstruksi sing khusus ing greja. Kita mbedakake kanthi ngembangake luwih akeh ilmu lan wawasan babagan pelanggan greja tinimbang sing diduweni. Blog kita ngidini kita nduduhake ilmu kasebut lan nggawe tim kepemimpinan gereja ing pacelathon sing luwih bisa digunakake kanggo pelayanan. Blog kita minangka salah sawijining bagean saka strategi supaya bisa luwih kuat.

    Wektu bakal mbukak regane lengkap.

    Ed

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.