Apa Alat sing gegandhengan karo Data Apa sing Digunakake para Pemasar kanggo Ngukur lan Nganalisis?

data sing didorong marketing

Salah sawijining kiriman sing paling akeh dituduhake yaiku ing opo Analytics yaiku lan jinis Analytics alat sing kasedhiya kanggo mbantu para pemasar ngawasi kinerja, nganalisis kesempatan kanggo dandan, lan ngukur respons lan prilaku pangguna. Nanging alat apa sing digunakake para pemasar?

Miturut survey Econsultancy paling anyar, Pemasar nggunakake web Analytics akeh banget, banjur Excel, sosial Analytics, ponsel Analytics, A / B utawa tes multivariate, database relasional (SQL), platform intelijen bisnis, manajemen tag, solusi atribusi, otomatisasi kampanye, paket statistik, pemantauan sesi, platform manajemen data (DMP), basis data NoSQL, lan platform sisi permintaan (DSP ).

Econsultancy kang Laporan pangukuran lan Analytics, diproduksi kanthi asosiasi Lynchpin, ditemokake yen ana Analytics kesenjangan katrampilan nggunakake digital Analytics alat, modeling statistik lan Optimisasi Tingkat Konversi (CRO).

Telusuran kanthi cepet saka lapangan kerja kanthi online lan ana udakara 80,000 lowongan kanggo bakat Analytics ahli. Yen sampeyan jinis pemasar, ora ana sangsi manawa kemampuan nganalisis lan ngukur kinerja pemasaran sampeyan dadi trampil kritis ing lingkungan apa wae.

Pangukuran-Analytics-Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.