Kepiye Ngukur Pemasaran Konten?

kepiye ngukur pemasaran konten

Iki minangka infographic sing apik banget saka Brandpoint babagan Ngukur Sukses Pemasaran Konten. Ora kabeh konten sing bakal adol, nanging momentum lan koleksi konten mesthi ndadekake Kesadaran lan pertimbangan, pungkasane ngarah menyang konversi.

Taktik pemasaran konten kayata kiriman blog, artikel fitur, salinan situs web sing dioptimalake, kertas putih, konten media sosial lan rilis pers mindhah konsumen ing jalur tartamtu. Pemasaran konten ngasilake kesadaran babagan merek, produk utawa layanan sampeyan; menehi inspirasi marang konsumen supaya melu lan nganggep sampeyan; diowahi dadi lead lan sales; lan nggawe penasehat ukum.

pemasaran-konten

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.