Cappuccino lan Lies of Packaging

McCafe MochaMinggu kepungkur aku mandheg menyang McSkillet burrito arep kerja. Aku bisa nulis postingan babagan aku tresnani lan sarapan Qdoba, nanging aku bakal nyisihake sampeyan. Nalika aku ana ing McDonalds, penasaranku entuk sing paling apik lan aku mrentah McCafe Mocha tinimbang mandheg ing warung favorit.

Tandha lan kemasan warna-warni, canggih nganggo nada bumi ngubengi sampeyan lan nggawe sampeyan rumangsa munggah menyang kafe Eropa. Sampeyan ora, sanadyan. Aku nonton kanthi tliti nalika ana wong ing mburi konter mencet tombol tengen, aduk isine, lan tutup wedang nganggo krim kocok lan gerimis coklat.

Aku tekan mobil, ngesep dhisik, lan… blech. Aku ora yakin apa sing kedadeyan, aku yakin ana kerusakan ing mesin utawa liyane, nanging rasane kaya tembakan ekspreso ala sing ditutupi krim kocok. Aku meh bisa ngombe kopi (aku ana ing Angkatan Laut kanggo kabecikan), nanging aku kudu mbuwang. Mesthine, time ora ngerti yen ana masalah - apa ora ngerti daging sapi sing apik. 😉

StarbucksWe have a Starbucks ing ngisor saka makarya, dadi angel yen babi kopi ilang. Aku seneng banget karo sirup peppermint ... kaya para leluhur sing ngerti yen Coca-Cola duwe kokain, aku wedi mengko bakal ngerti yen Starbucks Peppermint duwe ilegal.

Starbuck duwe logo sing jelas lan resik sing bisa dicritakake kanggo masarakat ing sekitar sampeyan, "Aku duwe dhuwit akeh supaya bisa nglampahi $ 4 kanggo kacang sing wis diobong.”(Sawetara kanca ngundang Fourbucks). Ala, ikon budaya sing dadi Starbucks wis wiwit luntur. Aku arang nempuh garis dawa lan bisa ngliwati Starbucks kanthi gampang kaya Pompa Bensin kanthi warung. Cangkir kasebut isih elegan lan bisa dibedakake.

Piala KopiIng sisih kiwa, mbok menawa, kopi sing disenengi kabeh. Kanca-kanca sing apik Jason lan Chris nduwe toko kopi sing apik, Piala Bean ing pojok omahku.

Kopi kasebut diimpor saka roaster kopi metu saka Hamilton, Ontario. Saben sedhot, sanajan wis diencerake, isih lancar, sugih lan krem. Sacara angel nerangake prabédan manawa kacang panggang, lemah, dirusak lan dikukus bisa ngasilake permukaan cair lan manis sing apik. Barista ing Warung kopi paling apik ing Indianapolis ngukur kanthi tliti lan wektu saben dijupuk supaya rasa bisa maksimal. Asring, aku weruh dheweke mbuwang lan ngeculake kacang buncis nganti dijupuk - sing kadang asor bisa ngrusak.

Ora regane regane larang karo Starbucks lan luwih larang banget (exponensial luwih apik tinimbang McCafé), nanging cawane polos lan putih. Ora istimewa… kajaba sing ana ing njero. Kuwi sing tak tuku, ya? Aku do mbayar pengalaman sing ditawakake toko uga! Akeh ruangan, nirkabel gratis, lan sawetara kursi sing kepenak.

Oh, ngapusi kemasan! Aku ora bisa mbayangake sepira dhuwit sing dibuwang McDonalds kanggo nyoba supaya apa sing ana ing cangkir katon luwih apik saka njaba cangkir.

10 Komentar

  1. 1

    Aku uga bisa ngatasi kopi sing ora enak, nanging aku rumangsa dadi Ibu Motrin. Aku nongkrong ing Starbucks amarga iku siji-sijine papan sing bisa istirahat saka kerja sing anget lan kursi apik ing musim salju. Garisane nyedhot, kopine ora enak lan swasanane saya parah nalika bocah padha mlaku-mlaku kaya kewan cilik.

    Warung kopi sing apik lan independen langka banget ing wilayah kasebut. Nanging, aku duwe sawetara lan aku nglindhungi dheweke. Sugeng tuwung tanpa tandha!

  2. 3

    FYI: Ing Starbucks ing Broad Ripple, kopi (venti) gedhe umume udakara $ 2.00. Menu online Piala Bean padha uga $ 1.55. Aku crita babagan cangkir $ 4 teka saka pasar kaya NYC.

    Nanging, kirim apik Doug!

  3. 4

    Aku uga nyoba kopi McBlech. Sampeyan ora ngalami kesalahan. Aku ngerti amarga aku menehi telung kesempatan. Latte rasa karamel sing adhem. Latte panas siji. Siji mocha panas. Aku kaget amarga sejatine ala. Yen aku nampa kopi sing enak ing toko kopi, aku bakal menehi bali lan dakjaluk nyoba maneh.

    Aku bakal kaget banget yen ana sing nggunakake kopi ing toko kopi bakal ganti. Solusiku: Aku tuku mesin espresso sing berkualitas, nanging isih larang. Bab kasebut bisa uga dibayar sajrone wulan utawa rong wulan. Saiki aku nggawe dhewe persis kaya sing dakkarepake supaya bisa regane sithik. Sampeyan ngerti apa sing diomongake babagan babi ing klambi.

  4. 5

    Aku nemokake sampeyan amarga @ swoodruff's Five in the morning.

    Aku dudu tukang ngombe kopi nanging aku ngombe wedang teh lan ana sawetara papan sing jenenge “teh” jenenge nanging wangi ing teh.

    Aku penasaran, apa sampeyan rumangsa ora kesalahan pemasaran yen ora duwe logo ing cangkir kopi sampeyan?

    Ngomong wong X mbutuhake kopi banget, dheweke liwat wong Y nyekel cangkir kopi. Wong X takon saka ngendi Wong Y njupuk kopi. Bisa uga Person X ora angel menehi arahan, bisa uga Person Y ora duwe arah arah, bisa uga Person Y ora bisa basa Inggris kanthi apik, mula Person Y ngalami alangan golek kopi. Yen cangkir kopi kosong sejatine duwe logo Person Y, bakal ngerti apa sing kudu digoleki.

    Ayo pindhah conto menyang anggur. Aku kelingan jeneng sawetara anggur nanging ora kabeh. Nalika arep tuku anggur, aku ora ngerti label sing wis dingerteni.

    Aku yakin logo iku penting lan dadi kesalahan yen ora merek produk sampeyan nganggo logo.

    • 6

      Dadi kanca Piala Bean, aku yakin dheweke ora duwe logo mung amarga regane gelas. Dheweke luwih seneng nggunakake dhuwit kanggo kacang buncis lan aku matur nuwun!

      Matur nuwun kanggo Steve kanggo nyebutke lan muga-muga sampeyan enggal bali!

  5. 7
  6. 8

    Pos sing apik banget. Uga dadi penggemar toko kopi favorit sampeyan dadi luwih apik. Aku setuju, aku mikir logo sing bisa nulungi Piala Bean, nanging aku uga ora bisa mbayar biaya. Ing conto ing ndhuwur, aku mikir manawa Person Y kanthi gampang lan cepet bisa menehi katrangan marang Person X babagan ngendi dheweke entuk cangkir kopi lan kepiye carane bisa tekan kana. Aku ujar iku amarga siji perkara sing aku ngerti yaiku aku wis nindakake kanthi persis ing pirang-pirang kesempatan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.