MC Hammer 2.0 lan Branding Pribadi

palu mc

Yen sampeyan pengin riset selebriti sing wis bisa nambah semangat karir liwat media sosial, conto pertama yaiku MC Hammer. Kabeh wong wis ndeleng Behind the Music lan munggah lan tiba MC Hammer minangka ikon pop.

MC Hammer wis efektif digunakke sosial media kanggo nyelehake maneh budaya saiki. Yen sampeyan wis ragu-ragu ngrungokake… aja. Dheweke pancen grapyak banget, cerdas lan andhap asor - sampurna kanggo Media Sosial.

Mangkene, sampeyan bisa maca babagan munculé dadi Media Sosial ing Dan Schawbel Majalah Branding Pribadi.

Dan uga ngidini aku nulis artikel kanggo edhisi iki, mula aku matur nuwun banget lan matur nuwun banget nalika sampeyan mriksa. Yen sampeyan durung didol, pilih conto wulan iki. Merek pribadi minangka bagean penting yen ana media sosial. Aku njupuk persona online kanthi serius ... mesthekake yen cocog karo aku dhewe lan uga pengaruh positif ing media sosial lan blogging.

Yen sampeyan durung nate mikir babagan merek pribadi sampeyan, pilih salinan iki lan muga-muga artikelku bakal njaluk sampeyan njupuk langkah-langkah pisanan! Yen MC Pethel lan Douglas Karr ora cukup, sampeyan uga bakal nemokake wawancara Kerry Rhodes, keamanan, Jet New York; Patrick Lencioni, Panganggit laris NY Times, Five Disfungsi saka Tim; Steve Rubel, SVP, Edelman Digital; John Jantsch, blogger, ducttapemarketing.com; lan Mitch Joel, penulis, Nemis Piksel Pamisahan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.