Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Mbangun Versus Tuku MarTech

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar sing diproyeksikan bakal tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa kudu njaga perangkat keras utawa sumber daya liyane.

Sadurunge nyelehake debat babagan build vs tuku, ayo goleki kepiye prilaku pelanggan lan jalur tuku uga ngalami revolusi. 

Revolusi digital duwe pelanggan bersenjata kanthi smartphone, tablet lan pangguna saiki nuntut lan ngarepake layanan, saengga mbentuk penawaran produk sing dikonsumsi. Wis kliwat dina merek ndhikte lan mengaruhi pangarepan pelanggan. Nalika lemes-pilihan lan tirani pilihan wis nyebabake proses nggawe keputusan, mesin perbandingan rega, ditambah karo swarane Pimpinan Opinion Utama (KOL) lan pengaruh, ngewangi pangguna nggawe tuku informasi.

Path Tuku Modern

Pangowahan dinamika daya antarane pelanggan lan merek wis mbentuk maneh cara tuku tradisional. Jalur tuku modern, sing didhukung karo kemajuan teknologi lan macem-macem sumber informasi, nggawa produk saka rak-rak toko lan dilebokake ing ekosistem digital, ngatasi hambatan geografis supaya transaksi lancar lan intuisi.

moengage jalur tuku modern
Source: Pandhuan MoEngage kanggo Keterlibatan Pelanggan

Gambar ing ndhuwur nggambarake babagan siklus lelungan konsumen ngliwati pergeseran paradigma gedhe, sing ngowahi hubungan merek pelanggan saka pasokan sing didorong nganti dikarepake.  

Ngelingi poin ing ndhuwur babagan carane merek ngarahake supaya luwih fokus ing operasine, luwih penting kanggo ngatasi dilema kasebut. Nanging ora langsung. Sadurunge milih manawa luwih becik nggawe platform saka awal utawa entuk teknologi sing ana, iki sawetara faktor sing kudu dipikirake:

  1. Biaya sing dibutuhake kanggo bangunan utawa tuku: Mbangun sawetara saka awal bakal gedhe-gedhe gumantung saka ukuran tim / perusahaan lan sampeyan kudu ngetrapake jam kerja, prasarana, lan biaya perawatan, kabeh angel diramal kanthi akurat. Nalika tuku solusi kanggo nyukupi kabutuhan beda ing tim, sampeyan kudu kudu mbayar biaya lisensi sing beda-beda adhedhasar jumlah pangguna aktif lan layanan sing digunakake. 
  2. Nanggung risiko nalika tuku utawa bangunan: Risiko utama sing ana gandhengane karo tuku yaiku kontrol winates lan akses liwat piranti lunak, kode sumber, lan bug, sawayah-wayah nggawe solusi, risiko utama yaiku kemampuan kanggo ngirim tim pangembangan sing bisa nyebabake nambah biaya. 
  3. Masalah kasebut dirampungake liwat solusi: Ora wicaksana yen nemoni alangan nggawe barang sing spesial saka awal yen ora langsung ditambahake menyang garis ngisor. Umume disaranake supaya tuku barang sing dibutuhake saben perusahaan lan bangun sing mbedakake sampeyan.
  4. Cathetan tim pangembangan: Ukur katrampilan lan kadewasan tim pangembangan ing babagan kompetensi, katrampilan, lan kemampuan ngirim. Yen bisa ngukur level sing apik, mula nggawe piranti lunak ing omah luwih migunani yen dibandhingake karo tuku solusi sing siap ing pasar. 
  5. Sumber daya sing kasedhiya sampeyan bisa nggunakake: Anggaran minangka faktor sing bisa nemtokake nalika tuku vs debat. Bathi bathi sing luwih dhuwur sing digunakake dening merek, luwih becik nggawe piranti lunak kasebut. Kanggo perusahaan sing duwe anggaran winates, tuku solusi minangka cara sing gampang kanggo ngatasi iki. 
  6. Syarat pasar wektu: Salah sawijining faktor paling penting sing kudu dipikirake yaiku tuku solusi yaiku strategi go-to-market sing luwih cepet amarga bisa dikirim sajrone wolung nganti nembelas minggu (gumantung saka kerumitan kasus panggunaan) dibandhingake wulan utawa taun sing bisa ditindakake njupuk kanggo mbangun platform ing omah.
  7. Prioritas bisnis sampeyan: Yen sampeyan nggawe solusi dhewe, apa bakal dadi prioritas karo bisnis sampeyan? Bisa uga ora, sing bisa nyebabake penghambat kemajuan yen perusahaan sampeyan ora bisa terus investasi. Teknologi ana ing siklus pangowahan terus-terusan, dudu proyek siji-sijine. Perusahaan sing nggawe solusi sing bisa sampeyan tuku gumantung saka solusi sing terus berkembang lan terus menehi nilai kanggo para pelanggan.

Wong kudu nyingkirake mbuwang wektu kanggo nggawe lan nggawe sing wis dibangun kanthi apik ing pasar. Tujuan pungkasan kanggo merek yaiku nyedhiyakake pelanggan pengalaman sing paling apik ing kelas lan yen disalurkan karo teknologi sing wis ana, apa kudu nggunakake akeh wektu lan energi kanggo solusi? 

Fokus sing luwih penting kanggo perusahaan yaiku negesake pengalaman sing digawe manungsa sing diwenehake ing saben titik tutul kanggo pangguna lan nambah dhukungan lan layanan pelanggan. Kesenjangan sing saya jembar ing antarane pangarepan pelanggan lan kemampuan merek kanggo ngrampungake minangka salah sawijining masalah paling gedhe sing dienggo manajer kontemporer. Kanggo ngerti kepiye pangowahan pelanggan, penting dicathet pangowahan kegiatan pangguna lan sikap bebarengan karo pengaruhe marang keputusan tuku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.