Mungkin Wektu Kanggo Mikir maneh Strategi Nalika…

asil bisnis

Yen sampeyan bakal ngupayakake kemampuan solusi sampeyan kanggo nambah penjualan - bisa uga iki dudu caranya. Aku ngirim situs menyang kancaku Jason, lan dheweke nemokake studi kasus cilik iki ing carane restoran nyurung rega istimewa 1/2 lan meh didol tikel loro.

Hmmm

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hi Mike,

      No doubt there was some result there that the customer was happy enough with to do help write a white paper on. It’s just a very odd choice to put up as a ‘Business Result’.

      Pendugaanku yaiku adol rega 1/2 sawetara produk, bisa uga panganan pembuka, lan banjur tikel dodol kanggo saben pelanggan kanthi entree.

      Cheers!
      Doug

  2. 3
  3. 5

    Iki ngelingake aku crita - aku ora ngerti apa sejatine utawa ora - babagan priya sing tikel tikel kaping pindho kanthi nambah ukuran bolongan ing tabung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.