Strategi kanggo Tweeting Efektif

maksimalake tweet sampeyan

Aku seneng data ing laporan iki saka Buddy Media lan infographic saka Fusework Studios. Data kasebut nuduhake manawa bisnis kesempatan kudu melu pelanggan nalika kasedhiya, njaluk pandherekipun supaya bisa tumindak, lan tetep nggawe pesen tetep gampang. Mesthi wae, aku mesthi ngajak klien supaya nyoba lan ngukur uga. Mbok manawa para pesaing sampeyan ora tweet ing akhir minggu - bisa dadi wektu sing pas kanggo sampeyan narik perhatian.

Yen sampeyan pengin ndeleng kabeh data ing mburi infographic, unduh laporan lengkap Buddy Media, Strategi kanggo Tweeting Efektif: Tinjauan Statistik. Lan, priksa manawa mriksa infografis babagan alesan sampeyan bakal unfollow ing Twitter!

nggedhekake infographic tweet sampeyan

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.