Mavericks ing Kantor: Sapa sing Ngrekrut?

Mavericks ing Tempat Kerja: Napa Pikiran Paling Asli ing Bisnis MenangWulan pungkasan, Klub Buku Pemasaran Indianapolis milih Mavericks at Work minangka buku sing bisa diwaca. Aku seneng buku, lan utamane seneng buku bisnis. Omahku kebak. Aku maca iki lan miwiti Aja Mangan Dhewe: Lan Rahasia Liyane Kanggo Sukses, Sekali Hubungan.

Mavericks at Work minangka salah sawijining buku sing paling inspiratif, nanging aku ora yakin manawa bakal ngisi utawa ora. Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin, lan uga kanca lan kulawarga dakkandhani aku dadi Maverick.

Aku seneng banget karo Maverick, nanging aku ora yakin manawa jagad iki butuh akeh maverick. Apa kita?

Maverick: dissenter tunggal, minangka intelektual, seniman, utawa politisi, sing mandhiri mandhiri saka kanca-kancane.

Apa maneh, apa kita butuh priya sing bakal ndandani mobil, nyapu jubin, supaya bis terus mlaku, lan nonton toko? Apa saben bisnis pancen bisa terus promosi Mavericks? Aku ora ragu babagan semangat wirausaha dhewe, nanging aku ora yakin manawa ana akeh kesempatan kanggo Mavericks ing kana.

Kancaku sing apik takon kepiye aku seneng karo buku kasebut. Aku mangsuli, "Aku seneng buku iki!"

Banjur aku kudu kerja maneh. Ora amarga gaweyane ora ngidini aku pengaruh ... iku mung bisnis minangka kabèh ora mesthi ngurmati maverick ing papan kerja. Dheweke minangka non-konformis, wong njaba, sing nggawe masalah. Asring, aku mikir yen Maverick sing pungkasane golek kesempatan sabanjure - amarga ora nate lunga ing endi wae.

Apa aku salah iki?

5 Komentar

  1. 1

    Aku mikir manawa masarakat bisa mandhiri apa wae sing ditindakake .. malah dadi petugas toko lan mekanik otomatis. Aku ora mikir bisa duwe akeh wong sing mandheg tumindak mung amarga "kaya ngono" lan luwih dhisik takon, mutusake nentang gandum, lan akibate, ningkatake jagad sing ana ing sekitar kita.

    • 2

      Aku setuju, iki sebabe kita duwe Jessie James sing nggawe motor, Orange County Choppers, nggawe motor. Lan kabeh wong sing bakal nindakake kontrak kanggo dheweke. Apa sampeyan mikir kabeh wong kasebut padha setuju, mainake kanthi aman sajrone urip. iki conto. Aku non-konformis. Aku wong Amerika kulit putih sing sekolah ing akupunktur. suwene 3 taun. lan aku dudu wong asia sing sopan. Aku bakal ujar manawa dadi non-konformis. Kita pancen butuh liyane sing ora konformis

  2. 3

    Isai,

    Aku ora setuju lan ora nggawa aku kanthi salah, uga ora luwih penting tinimbang liyane. Aku percaya yen tim gedhe butuh 'lifters and pushers'. Sing mikir lan sing bisa ngetrapake rencana kasebut.

    Aku kepengin weruh kepiye pirang-pirang maverick sing bisa ditindakake industri lan apa ana kekurangane!

  3. 4

    Aku uga mikir, nanging aku sadhar - kabeh wong bisa dadi Maverick kadang-kadang, lan dadi 'pengangkat lan penekan' ing wektu liyane (sanajan kudu nyikut ilat). Ora bakal ana gunane yen saben wong menehi saran supaya nindakake cara anyar saben-saben. Nanging aku mikir ana papan supaya kabeh wong bisa takon apa sing kudu ditakokake, utamane "kenapa?". Lan miturut pengalamanku, pitakonan iki arang banget ditakonake.

  4. 5

    Aku setuju. Kita kudu duwe wong kanggo nyurung ide anyar lan ngimpi apa sing bisa ditindakake. Kaya sing penting, kita butuh wong sing bisa fokus kanggo nindakake prekara sing kudu ditindakake supaya bisa maju.

    Ana wektu lan papan kanggo kalorone. Stagnosis kedadeyan nalika ora ana ide anyar sing ditawakake. Nanging, stagnasi uga bisa kedadeyan nalika akeh ide sing dicampur lan ora ana sing gelem nggarap ide wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.