Merek Master: Baden Kulon

baden kilen

Bojoku, sutradara kreatif sing apik banget lan bakat, Steve Nealy (plug-in tanpa isin), lan aku ngentekake sawetara dina minggu iki ing Hotel West Baden Springs sing bersejarah ing Indiana kidul. Ayo dakkandhakake sadurunge aku golek daging iki yen sampeyan manggon ing drive (utawa malah ngluwihi) hotel iki lan sisane Resor Lick Springs Prancis lan durung ngerteni (utawa sanajan sampeyan wis ndeleng), sampeyan kudu ngunjungi. Iku apik banget.

Minangka pemasar lan ahli strategi merek, aku paling kesengsem karo manungsa waé kanggo merek sing. Kaloro hotel kasebut nduweni sejarah sejarah sing kalebu kunjungan para pembesar ing kabeh garis, kalebu Presiden Amerika Serikat, sing teka ing papan dolanan mewah iki ing wiwitan taun 1900an. Bubar dibalekake karo kamulyan asli ora menehi rinci babagan negesake unsur-unsur bersejarah merek nalika nyedhiyakake kabutuhan para wisatawan modern. Contone, pangiriman nirkabel ing saindhenging West Baden Springs Hotel tanpa cacat. Aku ora prelu menehi segelas getih utawa nawakake $ 10 saben dina kanggo mlebu. Aku mung kudu setuju karo syarat panggunaan sapisan lan MacBook Pro sing sithik wis dingerteni liwat bangunan kasebut.

Paling apik, bathi ahli strategi merekku digawe panas dening adopsi merek terus-terusan sing dakalami saben giliran. Saben karyawan sing dadi kontak minangka duta besar merek merek. Saben ana sawetara sejarah sing nyenengake lan seneng nuduhake kita uga menehi saran tambahan supaya ora kliwat babagan macem-macem perkara sing kudu ditindakake.

Aku bisa terus nerangake babagan rincian sing ana gandhengane karo merek sing wis apik iki. Intiku yaiku dheweke nindakake tugas sing apik karo merek, nggoleki ing saben sudut sing nyata lan ora nyata kanggo nguatake sapa sejatine lan apa sing diarani. Dheweke ora mung nindakake sadurunge adol utawa ing wektu adol. Dheweke menehi kemewahan karo merek sawise adol… pemasaran virus, tuku bali lan nilai pelanggan sing luwih dawa. Kayane ana piwulang ing kana kanggo kita kabeh.

Aku lunga santai, terpesona lan siap bali ing kasempatan paling cepet. Merek apik, Hotel Baden Springs Barat lan Resor Lick Springs Prancis. Bravo!

2 Komentar

  1. 1

    Matur nuwun kanggo nuduhake iki. Sawetara taun kepungkur, aku kerja ing Cook Medical ing Bloomington. Perusahaan nganakake (lan nganggep dheweke isih nindakake) pesta perusahaan tahunan ing West Baden. Bangunan kasebut luar biasa. Nalika sampeyan ngunjungi, priksa manawa sampeyan uga bakal njupuk lapangan lan kebon. Mesthi regane lelungan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.