MassiveImpact: Jaringan Iklan Seluler Saben Biaya

ngapak

Ndeleng, kesan, klik… Aku kepengin ngerti kenapa kita isih ngukur lan ngiklanake adhedhasar metrik kasebut. Pangaruh Massive yaiku jaringan iklan seluler sing nggayuh luwih saka 1 milyar pangguna internet seluler saka 190 negara lan ora. Dheweke nggunakake CPA, utawa biaya saben tumindak, kanggo nemtokake rega iklan. Bener ... sampeyan mung mbayar nalika ana konversi nyata! Iki tegese investasi sampeyan dijamin maneh.

MassiveImpact nawakake a Model pariwara seluler 2 tingkat, nggunakake Pelacak Acara MassiveImpact:

  • Biaya Saben Instalasi (CPI) - mbayar nalika pangguna anyar nginstal aplikasi sampeyan (model tetep)
  • Acara pasca instalasi - duwe MassiveImpact promosi produk tartamtu kanggo sampeyan lan mbayar minangka
    pelanggan pancen tuku, ing aplikasi sampeyan (model bagi hasil)

MassiveImpact nyedhiyakake pangembang aplikasi lan penerbit situs seluler kanthi platform end-to end, ndhukung siklus siklus lengkap saka nerbitake iklan, nargetake kanggo nglacak kinerja back-end lan Analytics, ngasilake monetisasi inventaris, panemuan aplikasi lan akuisisi pangguna. Algoritma optimisasi kepemilikan MassiveImpact digawe khusus kanggo arena iklan seluler kinerja.

jaringan-mass -actact-mobile-ad-network

MassiveImpact's kinerja wektu nyata Platform (RTP) ngidini para pengiklan entuk pelanggan anyar kanthi ROI dijamin. Pangapikan kasebut ditindakake kanthi cara nemokake pelanggan sing paten, adhedhasar riwayat konversi pangguna sing sejatine. Kombinasi pendekatan RTP MassiveImpact lan manajemen inventaris iklan TargetAdLive® otomatis ngidini kanggo siklus ngladeni iklan nyata-pungkasan.

TargetAdLive® minangka solusi teknologi inti MassiveImpact. Teknologi penargetan iklan adhedhasar algoritma, TargetAdLive® digunakake dening tim MassiveImpact kanggo nglakokake kampanye iklan seluler adhedhasar kinerja. Nalika solusi iklan seluler tradisional fokus ing metode profil adhedhasar pemasaran seluler konvensional sing biasane ora nggatekake 98% data sing kasedhiya; TargetAdLive® nggunakake kabeh data sing kasedhiya kanggo menehi rating saben pangguna kemungkinan tuku produk tartamtu.

TargetAdLive®, nganalisa conto data pelanggan operator, penerbit, utawa operator nirkabel kanthi data sing disedhiyakake ing pariwara pariwara. Bakal milih, kanthi nyata, iklan sing bakal bisa nemokake asil paling apik mula bisa ngasilake dhuwit paling akeh. TargetAdLive® banjur masangake iklan seluler karo pelanggan sing paling bisa nindakake tumindak sing dikarepake, adhedhasar kabeh data pangguna sing dikumpulake, cocog karo profil pangguna lan konten iklan lan nglayani iklan sing relevan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.