Relevansi Massa: Piranti kanggo Ngatasi Pengembangan Konten

MassRel

Sawetara sampeyan bisa uga takon apa kurasi konten kasebut. Ana volume konten sing ora apik sing diterbitake ing web liwat Twitter, Facebook, blog, berita, Youtube lan media liyane. Kemungkinan sawetara konten kasebut migunani kanggo pamirsa - nanging mbutuhake sawetara analisis, nyaring lan presentasi kanthi cara sing migunani. on Martech Zone, kita ngatur akeh konten. Salah sawijining conto yaiku infografis. Nalika nemokake akeh ton kasebut, kita kudu tliti, nyaring, nganalisa lan nerangake apa sebabe bisa ditrapake kanggo pamirsa uga pendapat kita.

Pengembangan Konten bisa uga migunani banget kanggo konversi merek lan situs sampeyan. Bayangake yen sampeyan bisa nambah feed langsung komentar sosial, komentar lan tweets menyang kaca ngarep saka pelanggan sing seneng kanthi nyata. Iki isi sing terkenal… lan bisa uga luwih pengaruh tinimbang blok testimonial standar utawa logo klien. Iki mbutuhake alat nggawe konten.

Tumindak kurasi konten pancen intensif sumber daya. Ing kantor, kita kabeh maca sawetara sumber saben dina, ngawasi informasi sosial babagan klien lan pesaing, lan Google menehi tandha babagan ngawasi artikel anyar liwat web. Kita kerja keras kanggo nggodhog saben sumber kasebut dadi sawetara informasi ringkes sing bisa dikirim menyang klien supaya bisa terus nganyari. Sampeyan butuh kombinasi intelektual, pengalaman lan teknologi supaya bisa rampung kanthi bener… lan minangka proses obah sing terus saya ganti.

Conto kurasi konten sing apik yaiku acara televisi nerbitake update twitter sing bisa populer karo pamirsa. Prosese ora gampang - tweet kudu relevan, ora resmi lan nglipur.

siaran lg

Relevan Massa minangka platform adhedhasar cloud sing ngidini para pemasar lan media bisa ngurutake konten sing akeh lan bisa digunakake kanggo pamirsa dhewe. Platform Massa Relevansi narik konten sing relevan saka Twitter lan jaringan sosial liyane, nyaring obrolan sing diekstrak nganggo aturan sing ditemtokake pangguna, lan nggawe visualisasi kanggo para pemasar supaya bisa dilebokake ing situs web, lan kalebu ing aplikasi seluler, ditampilake ing layar TV, nempel ing lokasi toko , utawa nindakake tindakan liya.

Relevan Massa nawakake pemasar babagan alat utawa modul sing wis dibangun, sing bisa digunakake kanthi independen karo antarmuka pangguna khusus, utawa minangka bagean saka platform sing luwih gedhe sing nggabungake loro utawa luwih modul.

Piranti utawa modul sing ditawakake kalebu:

  1. Produk Amplifikasi kayata Rating Massa kanggo njupuk rating bintang sing dikirim lan Ekspresi Massa kanggo njupuk bareng sosial.
  2. Produk keterlibatan kayata Tren Massa sing nggambarake tren kegiatan sosial, Aliran Massa sing ngrampungake obrolan sosial lan pilih tampilan sing bener, Galeri Massa sing ngasilake tembok gambar interaktif kanthi gambar saka macem-macem aliran sosial, Papan Pimpinan Massa sing nyedhiyakake pangkat sosial lan ningkatake komunitas pamirsa sing paling aktif, Peta Massa sing nampilake konten sosial miturut lokasi geografis, Counters Massa sing menehi cahya babagan volume kegiatan sosial sing lagi ditindakake.
  3. Produk interaksi kayata Wangsulan Massa sing ngidini para pemasar ngirim langsung menyang pamirsa lan ngontrol aliran balesan lan Jajak Pendapat Massa sing ngidini milih sosial.

Relevan Massa nawakake solusi siap digawe ing ngisor iki sing nggabungake salah siji utawa luwih alat ing ndhuwur:

  1. Companion sing nggabungake konten dinamis ing media sosial.
  2. Arman sing nggabungake konten sosial ing topik utawa produk.
  3. Flock-To-Unlock kanggo nyedhiyakake konten eksklusif sing bisa diakses liwat partisipasi komunitas
  4. Zeitgeist dashboard multi lapisan sing nyedhiyakake kabeh kegiatan sosial kanthi cara terstruktur lan gampang dikontrol

nggunakake Relevan Massa, para pemasar bisa ngontrol utawa moderat babagan kabeh kedadeyan sing ana gandhengane karo merek ing ruang media sosial. Keuntungan integrasi sing diwenehake menyang pelanggan lan prospek nambah pengalaman lan nyedhiyakake ruang lingkup keterlibatan sing luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.