Personalisasi Versus Marketing Massa

pemasaran massal lawan personalisasi

Yen sampeyan wis maca karya, sampeyan bakal ngerti manawa aku mungsuh mungsuh analogi ing pemasaran. Asring, kayata ing babagan personalisasi, dudu pilihan strategi sing digunakake, nanging nalika nggunakake saben strategi. Ana sawetara ironi nyatane infographic iki yaiku pemasaran massal… Nanging meksa nggawe personalisasi luwih apik. Loro-lorone bisa digunakake kanthi apik nalika duwe pengaruh kanthi bener.

Ing sawijining wektu, kabeh pemasaran pribadi. Salesman saben lawang, juru wicaksana bank, lan haberdasher kabeh ngerti nasabah jenenge. Potongan surat langsung dicithak ing macem-macem versi kanggo narik kawigaten geografi utawa pilihan pelanggan. Banjur, nalika surup email lan situs web, para pemasar wiwit gumantung karo teknik pemasaran massal kanggo ngirim pesen siji liwat saluran digital sing anyar. Saka Monetate Personalisasi Versus Marketing Massa Infographic

Priksa infographic iki lan priksa manawa ndownload ebook Monetate, The Kasunyatan Personalisasi Online. Diproduksi kanthi magepokan karo Econsultancy, riset eksklusif nggoleki apa sing nyebabake personalisasi online, taktik lan jinis data sing digunakake kanggo nyetel pengalaman pelanggan online lan alangan sukses.

Infographic Marketing Massa

One comment

  1. 1

    Nalika perusahaan nggunakake media sosial, personalisasi kudu dadi prioritas utama. Media sosial yaiku babagan interaksi lan interaksi wong liya. Yen perusahaan ora nyoba melu karo konsumen, mula bakal ilang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.