Kemah Mashup minggu iki ing Mountain View, CA

Mashup

Minggu iki, aku sedhih banget nalika minggir ing Kamp Mashup. Tanggung jawab kerja sing anyar nggawe aku mundur saka Integrasi lan liyane dadi manajemen produk. Paling taun kepungkur aku melu ing Kampus Mashup tahunan pertama lan cepet nggawe paseduluran karo klompok individu sing duwe bakat sing nggawe program kasebut. Nyatane, aku sejatine dadi host situs web Camp Mashup lan ngrancang logo sing digunakake taun iki.

Menyang kemah kasebut, siji pancen inspirasi saka kapinteran lan bakat wirausaha sing dikoleksi ing ruangan sing padha. Iki minangka wong sing nyengkuyung teknologi, nggawe integrasi paling gedhe antarane layanan lan aplikasi ing macem-macem platform, basa, lan arsitektur. Sawetara demo sing sampeyan tingali pancen nyebulake sampeyan.

Makarya kanggo API panyedhiya, luwih nyenengake amarga sampeyan nggawe fitur sing bisa digunakake wong liya, nanging ora nate mbayangake manawa wong liya bakal nggabungake teknologi sampeyan menyang produk sing wis dikembangake kaya sing dikarepake.

Yen sampeyan ana ing Mountain View, CA, minggu iki lan batalake game golf banjur menyang Mashup Camp. Kesalahan sing bakal nyebabake sampeyan duwe pirang-pirang ide babagan cara nggedhekake penawaran produk sampeyan dhewe. Salam saka David Berlind kanggo aku (nalika dheweke entuk kesempatan kanggo napas!). David pancen penting kanggo narik acara hebat iki lan driji ing pulsa Mashup.

Mesthi wae aku ana ing kana!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.