Mashape Nyambungake Pangembang lan API

mashape

Kanggo wektu sing paling suwe, fotoku golek API yaiku Web sing bisa diprogram - nanging bisa uga wis diganti sawise ditrapake Mashape. Mashape dudu direktori sing gampang digoleki API, nanging sejatine nggabungake API langsung menyang gudang. Iki ngidini sampeyan ndhaptar, nemokake lan nyoba API tanpa kesulitan babar pisan.

Mangkene dhaptar mupangat lan fitur:

  • Kabeh ing sak panggonan - jelajahi klompok API supaya sampeyan bisa milih, milih, lan mbandhingake API ing sak papan.
  • Siji Kredensial - Mashape nyedhiyakake kredensial kanggo ngakses kabeh API sing dikonsumsi ing aplikasi sampeyan.
  • Sambungake karo Pangembang - olahpesen internal lan sistem ticketing masalah kanggo nggampangake komunikasi antarane pangembang.
  • Coba Sadurunge Kode - Integrasi API dokumentasi lan console test ngidini sampeyan ngalami API tanpa komitmen.
  • track API Panggunan - jero Analytics, laporan, kesalahan, lan panggunaan langganan macem-macem API ing sak panggonan.
  • Pustaka Klien Multiple - pilih basa pamrograman banjur selehake perpustakaan menyang proyek sampeyan.
  • Distribusi Instan - nerbitake publik sampeyan API lan kasedhiya kanggo ewu pangembang aktif. Sampeyan uga bisa nambah pribadi API lan kerja bareng ing organisasi sampeyan.
  • meh API Editor Dokter - nggawe utawa nyunting dokumentasi pribadi utawa publik, supaya pangembang bisa ngerti lan nggunakake API kanthi cepet.
  • Masalah Masalah Komunitas - Gawe, komentar, lan tindakake an API masalah kanggo nglaporake kewan omo utawa kesalahan.
  • API Monetisasi Gampang - Nawakake opsi tagihan umum utawa pribadi. Sampeyan nemtokake kabeh parameter rega, kayata telpon utawa obyek unik; uga kemampuan kanggo nggawe macem-macem rencana lan set fitur.
  • Status lan Notifikasi API - ndeleng status API, kalebu latensi rata-rata lan persentase uptime. Kita ngirim kabar babagan masalah lan nganyari kinerja.
  • Analytics Administratif - nomer saka API telpon, tingkat panggunaan pangembang nggunakake API sampeyan, lan jumlah kesalahan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.