Napa Martech minangka Imperatif Strategis kanggo Pertumbuhan Bisnis

Wutah Bisnis

Teknologi pemasaran wis munggah ing dasawarsa pungkasan, apa maneh taun-taun. Yen sampeyan durung nangkep Martech, lan kerja ing pemasaran (utawa adol, prelu) luwih becik sampeyan mlebu ing papan sadurunge sampeyan ditinggalake! Teknologi pemasaran anyar menehi kesempatan bisnis kanggo nggawe kampanye pemasaran sing efektif lan bisa diukur, nganalisa data pemasaran kanthi real-time, lan ngotomatisasi pemasaran supaya bisa nambah konversi, produktivitas lan ROI, nalika nyuda biaya, wektu lan inefisiensi. Mangkene sing bakal dibahas ing artikel iki - kepiye teknologi pemasaran mbantu merek supaya bisa tuwuh, lan ngasilake nilai bisnis sing nyata.

Pemasaran Agile tegese ROI luwih apik

Umume departemen pemasaran kudu ngati-ati mbuwang dhuwit kanggo pariwara amarga dheweke ora ngira bisa ngerti persis sapa sing bakal ndeleng pariwara kasebut. Iki bakal bener ing jagad pemasaran lawas, nanging, ing jagad saiki, kabeh informasi kasebut ana ing ujung jari departemen pemasaran.

Kanthi teknologi pemasaran, pamasar, bisnis gedhe utawa pamilik perusahaan bisa ndeleng kanthi tepat babagan kinerja kampanye pariwara lan mriksa sapa sing ndeleng pariwara kasebut, lan apa pengaruh sing saiki pengaruh lan bakal terus diduweni. Faktor kasebut bisa uga kudu diowahi supaya pelanggan bisa liwat lawang.

Kanthi tembung liyane, Martech ngidini perbaikan terus-terusan kanggo ngarahake lalu lintas sing luwih target, ngasilake luwih akeh, lan nglaporake ROI menyang bisnis kanthi transparan. Dan Purvis, Direktur ing Paksi Axis

Perusahaan duwe kesempatan luwih akeh kanggo ngasah lan ngembangake strategi kanthi akurat kanthi nggawe ramalan data luwih gampang. ROI yaiku apa wae langkah pemasaran sing dirancang kanggo entuk. Sampeyan pengin entuk luwih saka sing sampeyan lebokake, lan kanthi akeh data kanggo dianalisis lan digunakake kanggo nemtokake kekuwatan lan kekurangan, strategi sampeyan bisa luwih akurat lan bisa dipikolehi tinimbang sadurunge.

Pemasaran wis mlebu periode pangowahan positif, lan pangembangan teknologi lan proses anyar bisa ditindakake.

Martech dadi pelanggan dhisik

Pemasaran mesthi ngandelake data lan wawasan pelanggan. Nanging, amarga luwih akeh data sing kasedhiya, proses lan cara kanggo nggunakake lan nganalisa data iki dadi luwih canggih.

Industri kasebut wis ngalami pivot amarga ora duwe akeh data lan ora ngerti apa tegese utawa kepiye carane bisa nulungi wong-wong mau, bisa nglacak kabeh kanthi real-time lan golek wawasan sing migunani lan bisa ditrapake.

Kaya ngono, peran pemasar (lan departemen pemasaran) wis luwih maju tinimbang kreativitas. Wis dadi penting strategis kanggo tuwuh bisnis kanthi nambah lapisan ilmu pengetahuan lan kaku tumrap analisis kampanye. Ora ana papan kanggo ndhelikake, nanging ing endi wae tuwuh.

Munggah Operasi Marketing

Mula, operasi pemasaran dadi lapangan sing nyenengake sing nglumpukake momentum amarga pengaruh langsung marang kemampuan bisnis kanggo ndorong ROI sing nyata lan bisa diukur. Sistematis ngatur strategi lan proses sampeyan kanthi sistematis lan selaras karo kegiatan bisnis ing sanjabane departemen pemasaran. Operasi pemasaran sing efisien minangka kunci sinergi kanggo kabeh bisnis lan entuk target utama.

Pecahan antar departemen asring dibahas, nanging silo intra-departemen asring ora digatekake. Contone, ing departemen pemasaran sampeyan, bisa uga ana pamisahan lan perselisihan luwih lanjut. Fungsi pemasaran sing beda bisa digunakake kanthi kapisah lan ora ana gandhengane karo strategi; data bisa uga dianggep salah, salah input amarga kesalahan manungsa, utawa disimpen ing macem-macem format lan ing lokasi sing beda. Kurang saka komunikasi uga duwe peran penting kanggo njaga departemen sing gegandhengan karo kohesi.

Saiki, pemasaran didhukung dening teknologi. Sanajan sampeyan ora ngakoni bisnis minangka teknologi sing didhukung, sampeyan bisa yakin manawa teknologi tech wis aktif. Apa aplikasi paling dhasar lan kondhang kayata Google Analytics,Hootsuite utawa Mailchimp, utawa piranti lunak khusus kanggo niche sampeyan.

Teknologi bisa uga penting kanggo njamin proses fragmen kasebut bisa digabung. Tujuan ing departemen pemasaran sampeyan bisa beda-beda, nanging saiki bisa terpusat, diramping lan diselarasake. Luwih saka 4,000 perusahaan saiki duwe investasi ing teknologi pemasaran, lan dadi industri sing berkembang, sing bisa entuk manfaat saka kabeh bisnis.

Akeh profesional pemasaran nganggep awake dhewe "kreatif". Lan kanthi alesan sing apik uga, amarga minangka elemen penting saka peran kasebut lan sing ningkatake pemasaran ngluwihi "seneng duwe" umume, duwe pengaruh sing bisa ditampilake ing bisnis. Nanging, sanajan iki, durung bisa dianggep penting banget dening Dewan lan C-Suite.

Nanging, nalika teknologi cerdas lan Big Data tetep mbentuk cara nggawe kampanye pemasaran, saiki wayahe nampa pemasaran minangka ilmu pengetahuan. Didhukung teknologi, nanging isih nggabungake wawasan kreatif tim sampeyan, pemasaran wis dadi seni ilmiah sing bisa diukur, dilacak lan ngawasi kanthi cetha, kanggo njamin asil sing paling apik.

80% perusahaan saiki duwe teknolog kepala pemasaran utawa sing padha karo Survei Belanja CMO 2015-16. Iki luwih bener negesake manawa teknologi pemasaran isih tetep lan ora kalebu tambahan dhukungan kanggo campuran pemasaran. Amarga bisa nyurung dodolan, ningkatake efisiensi, lan generasi ROI bisnis sing nyata, pemasaran saiki bisa dipanggonke minangka prentah strategis sing langsung mbantu nyepetake tuwuhing bisnis.

Kanthi kampanye sing ditarget kanthi caket, generasi pamimpin lan penjualan kudu ditambah kanggo ngasilake ROI sing luwih dhuwur. Mula, iki ngidini sampeyan memenuhi saben target target pasar, amarga sampeyan duwe data supaya sampeyan ngerti apa sing digoleki.

Martech dudu anyar…

Martech dudu konsep anyar, lan yen digabung karo operasi pemasaran, bisa nglancarake lelungan pelanggan lan nyepetake pangembangan bisnis saka kesadaran merek nganti bisa ngasilake gen lan penjualan. Sampeyan bisa yakin manawa pesaing ing ceruk sampeyan nggawe tumpukan pemasaran, yen durung nggunakake, mula sampeyan kudu nindakake perkara sing padha.

Milih ora nglirwakake bathi sing bisa nggawa teknologi pemasaran kanggo bisnis sampeyan kanthi aktif milih posisi sampeyan dadi kerugian kanggo pesaing sampeyan. Lansekap penjualan lan pemasaran modern wis owah kanthi cara sing positif amarga teknologi; bisnis sampeyan kudu nggawe pangowahan sing beda.

Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye Martech bisa nulungi bisnis sampeyan, coba priksa Paksi Axis'layanan - kita seneng obrolan tanpa kewajiban!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.