Lima Cara Perusahaan Martech Muter Game Long Bakal Diwenehake 28% ing Belanja Marketing

Sesok

Pandemi Coronavirus teka kanthi tantangan lan sinau saka perspektif sosial, pribadi, lan bisnis. Tantangan tantangan kanggo njaga pertumbuhan bisnis anyar amarga kahanan ekonomi sing durung mesthi lan beku sing beku.

Lan saiki sing Forrester ngarep-arep bisa 28% nyuda belanja marketing sajrone rong taun sabanjure, sawetara perusahaan 8,000+ martech bisa uga (ora efisien) repot-repot supaya bisa ngetrapake awake dhewe ing persiyapan.

Nanging, apa sing dakkarepake bakal nggawe bisnis martech saya akeh sajrone sisa pandemi iki - lan uga praktik sing apik kanggo jangka panjang - yaiku nyandhang kekuwatan, alat, lan aset sing ana. 

Mangkene limang ide kanggo ngreksa sumber daya lan njaga momentum nggunakake apa sing wis sampeyan duwe: 

  1. Mbusak backlog lan kerumitan: Salin batin sampeyan Marie Kondo, lan bali menyang dhaptar tugas sing wis suwe. Pungkasan, wenehi perhatian marang barang-barang sing kurang ditrapake sing wis suwene pirang-pirang wulan, bisa uga pirang-pirang taun, nanging bisa ngasilake produktivitas ing jangka sing luwih dawa lan luwih dawa. Perusahaan kita wis diwiwiti kanthi metodhe backlog item ing operasi sales, keuangan, sukses pelanggan, lan wilayah liyane sing nggawe kita luwih efisien, lan uga mbukak kunci kesempatan anyar kanggo tuwuh. 

    Mbok menawa sampeyan duwe sawetara perbaikan infrastruktur dhasar sing wis ditemtokake kanggo teknologi sampeyan. Gunakake wektu iki kanggo ngatasi prioritas sing luwih cilik lan ningkatake bisnis utawa produk nalika dodolan diwiwiti maneh. 

  2. Ngurangi sawetara saka utang organisasi: Kaya ing pangembangan teknologi nalika duwe utang teknis, ing organisasi ngasilake utang organisasi. Luangake wektu iki kanggo nemtokake maneh lan nglancarake proses, ngresiki, lan nggabungake data supaya sampeyan duwe wawasan sing luwih apik babagan pelanggan, produk, lan bisnis kanthi sakabehe. Mundur mundur nalika proses utawa pangowahan sumber daya ngidini sampeyan njupuk pendekatan desain ulang sheet resik kanggo proses bisnis inti. Contone, tim kita bubar nggunakake tim kita platform data pelanggan (CDP) kanggo ngatur, de-duplikat, lan ngresiki kabeh data dodolan lan pemasaran ing saindhenging silo, supaya kita bisa mbukak jangkauan sing luwih relevan, target, kanthi ROI sing luwih apik.
  3. Ngerteni teknologi sampeyan: Sawise investasi bagean anggaran kanthi solusi teknologi sing tepat kanggo penjualan, pemasaran, IT, lan liya-liyane, panjaluk lan alangan liyane bisa uga matesi tim sampeyan kanthi nggunakake platform sing dibayar. Saka Slack nganti sistem pilihan CRM perusahaan sampeyan, gunakake downtime iki kanggo dadi pakar ing alat utama ing toolkit sampeyan, utawa lebokake ilmu babagan alat sing kurang dikenal. Malah perusahaan kaya Marketo lan Microsoft ndeleng kesempatan iki lan nyedhiyakake pelatihan canggih kanggo produke kanthi gratis
  4. Fokus karo pelanggan sing wis ana: Penjualan bisa uga alon lan kesempatan adol adhep-adhepan biasane diwatesi nalika pandemi (paling ora); nanging, ora ateges tangan sampeyan kaiket. Amarga perusahaan nguntungake apa sing wis ana, iki kalebu pelanggan sing wis ana. Brainstorm karo penjualan, pemasaran, sukses pelanggan, lan liya-liyane kanggo nemokake cara kreatif kanggo nggedhekake sesambetan utawa nambah loyalitas ing basis pelanggan. Tim kita wis miwiti nggawe lan nuduhake seri video tutorial supaya pelanggan luwih kepenak lan kepengin nggunakake fitur anyar ing platform. 
  5. Dobel maneh kanggo inovasi: Sampeyan wis nyewa sing paling apik lan ngasilake sing paling apik kanggo sampeyan. Nanging, apa bisa dadi buruh sampeyan, yen diwenehi kesempatan kanggo inovasi, bisa nambah produk lan proses luwih akeh? Sajrone downtime, prioritasake ing saindenging perusahaan kanggo investasi ing inovasi. Bukak hackathon ing saindenging perusahaan utawa kompetisi sing grapyak sing menehi karyawan kesempatan kanggo nganalisa, nyoba, lan nggawe solusi anyar. Perusahaan kita bubar nindakake iki lan nemokake manawa ana sawetara hacks, produk bisa dadi luwih migunani kanggo tim internal, lan uga kanggo para pelanggan. 

Ora preduli suwene rong taun kepungkur, aku yakin pandemi iki ngelingake kita - pimpinan bisnis lan karyawan - yen ana tantangan, mula uga ana kesempatan. Sing menehi kesempatan kanggo mekar yaiku budaya perusahaan sing menehi inspirasi kebebasan, kreativitas lan tuwuh. Karyawan kudu diwanti-wanti kanggo nyoba prekara-prekara sing anyar banjur dirayakake amarga kreatifitas lan solusine. 

Ora preduli kepiye perusahaan martech sampeyan mutusake apa sing wis dimupangatake - yaiku fokus karo produk, alat, wong utawa pelanggan - tujuan utamane yaiku menehi inspirasi semangat, sanajan ing wektu sing angel. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.