Martech Zone: Sugeng Rawuh ing Publikasi Martech Anyar Kula!

dijupuk martech

Wis setaun wiwit pungkasan nulis maneh situs WordPress kita. Nalika aku seneng tata letak, aku duwe akeh plugin lan kustomisasi supaya bisa dienggo kaya sing dakkarepake. Kanthi WordPress, sing bisa miwiti ngeja bencana saka sudut pandang kinerja lan aku ndeleng retakan ing dhasar kasebut.

Dadi, aku golek desain sing bisa nggabungake layar sing gedhe banget uga responsif ing layar seluler - kabeh nalika ngajak para nonton supaya tetep bisa nemokake informasi sing digoleki.

Aku nggawe adat WordPress tema anak liwat tema dhasar lan pendhukung sing dituku saka ThemeForest, banjur nambah sawetara fungsi gedhe sing dibutuhake kanggo nyurung konten menyang aplikasi seluler uga sindikasi feed menyang sawetara layanan tartamtu sing pengin dituduhake konten kasebut.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, aku mbentuk maneh saka Blog Teknologi Pemasaran menyang Martech Zone, nggunakake istilah khusus industri kanggo teknologi sales and marketing… MarTech. Istilah blog wis kliwat nalika aku terus nerbitake riset lan artikel sing fokus kanggo mbantu para profesional paneliti, nemokake, lan sinau babagan teknologi sales lan marketing.

Aku uga duwe domain sing gampang dituku pemasaran.teknologi sing diterusake ing kene (kita bisa pindhah kabeh menyang domain kasebut yen .teknologi domain luwih populer).

Apa Liya Martech Zone Duwe?

  • Resources - Saiki aku duwe komprehensif Sumber Daya Martech bagean, sing kalebu acara, whitepaper, lan sumber daya liyane.
  • podcast - Aku terus wawancara karo pemimpin perangkat lunak, praktisi, panulis, lan pamicara saka industri sales and marketing ing Martech Zone Pitakonan.

Apa tujuan utama kanggo Martech?

Aku mung kari sepuluh taun, nanging aku terus golek kemitraan karo firma keanggotaan, panyedhiya, komunitas, sumber daya pendidikan, lan sertifikasi ... yen sampeyan duwe prekara sing nambah regane publikasi, dakkandhani!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.