Lampu sorot: CMS Marketpath lan E-commerce

Wawancara Marketpath

Marketpath nyedhiyakake desain situs web, pangembangan, lan layanan implementasi profesional sing ngetutake Marketpath 5D: Temokake, Desain, Pangembangan, Kirimake, lan Drive.

Marketpath dununge ing kene kanthi regional lan nuduhake sawetara klien. Marketpath nindakake tugas luar biasa kanggo nyedhiyakake CMS lengkap sing nggabungake sampeyan sistem manajemen konten lan opsional toko e-commerce kanthi gampang.

Ing kene Matt Zentz, CEO lan Pendhiri, lan Kevin Kennedy, Chief Marketing Officer, ngrembug babagan produk lan layanan sing diwenehake marang klien. Dheweke wis ngupayakake nganyari CMS kanggo nggunakake telusuran lan seluler kanggo para klien - dhaptar sing terus tuwuh taun demi taun!

Thanks kanggo mitra video ing 12 Bintang Media kanggo produksi gedhe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.