Marketpath - Manajemen Konten Sederhana

logo marketpath

Sawetara wulan kepungkur aku ngunjungi tim ing Marketpath lan entuk demonstrasi Piranti Lunak minangka Sistem Manajemen Konten (SaaS) Konten (CMS) - sing kalebu solusi e-commerce lan dhasar blogging. Aku wis akeh ngrungokake babagan perusahaan nanging kepenak entuk demo banjur ndeleng apa sing wis diraih.

Matt Zentz minangka salah sawijining pendiri Marketpath lan makarya ing ExactTarget ing dina pisanan. Dheweke ora ndhelikake kasunyatan manawa antarmuka sing sederhana dipengaruhi saka jamane TargetTrget. Langkah sing apik. Umume sistem manajemen konten pancen mbutuhake kurva pembelajaran sing tajem kanggo mubeng. Marketpath tetep gampang banget lan gampang digunakake. Yen sampeyan ngerti cara mbukak program ing Windows utawa ing Mac, sampeyan bakal bisa nggunakake MarketPath.

Tangkapan layar Administrasi CMS Marketpath

marketpath-admin.png

Screenshot saka Editorp CMS Marketpath

editor-marketpath.png

Tangkapan layar Keamanan CMS Marketpath

marketpath-hide.png

Screenshot saka Marketpath CMS Google Analytics

marketpath-analytics.png

Kaya sing sampeyan tingali ing layar, aplikasi sing gampang banget digunakake - nanging sampeyan bisa nggawe situs web lan toko online sing kompleks banget. Seni Tembok Harry Potter minangka pelanggan Marketpath sing anyar sing nyedhiyakake tintingan intensif kanggo tema uga solusi situs lan e-commerce sing lancar.

Nalika ing Marketpath, DK New Media nyedhiyakake sawetara saran babagan optimalisasi situs kanggo telusuran. Aku seneng mbantu perusahaan regional lan akeh janji ing solusi Marketpath!

Marketpath duwe tim sing apik lan solusi sing apik. Yen sampeyan mutusake nelpon, priksa manawa dheweke wis ngerti babagan solusi babagan Martech Zone!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.