Apa Marketiphrasing Strategi sing Apik?

marketphrasing

Lha kepiye aku nindakake? Aku njupuk Marketing lan gabungke karo Frasa. Lucu Aku ora yakin manawa ana sing nggawe tembung kanggo strategi pemasaran kanggo nggawe tembung ... mula aku mung.

Déwan juri isih metu apa aku ora pengin nggunakake strategi iki utawa ora (ing njaba kiriman iki). Kayane masarakat ing endi wae mikir babagan tembung anyar kanggo nggambarake teori utawa produke. Ora anyar. Bali ing taun 50-an… kabeh ana soko-o-matic, nyedhiyakake rasa otomatis. Saiki kayane kabeh padha nggegirisi suku kata, utawa tembung dadi frasa pemasaran anyar.

marketphrasing

Aku ora bakal nuduhake apa-apa amarga sawetara wong pancen pinter. Lan aku yakin iku kuncine ... dheweke kudu pinter (aja menehi rating marketphrasing). Nalika aku takon marang sawetara pimpinan media sosial, dheweke nanggapi yen dheweke salah ... dheweke asring nyoba nggawe frasa pemasaran anyar kanggo mbantu strategi.

Jeff Widman ujar manawa dheweke salah nggawe dheweke. Lan Jason Keath, CEO Social Fresh, nggawa sawetara poin apik kanggo ndhukung strategi kasebut. Jason nyedhiyakake 3 mupangat kanggo nggawe sing unik lan pinter pasar. Dheweke ora ngerti yen aku ngrampungake istilah kasebut nalika dakcritakake ... lan panjelasan ing jejere iki kalebu:

  • Pemimpin Kepikiran - pancen menehi kesan yen sampeyan mikir topik lan mbukak dalan sing durung nate ditempuh.
  • Kondhang - yen ide nyebar, istilah sing padha karo jeneng, perusahaan, produk utawa layanan sampeyan.
  • Search Engine Optimization - yen sampeyan nemokake tembung kasebut, sampeyan bakal kaiket karo tembung kasebut kanthi online. Maneh, yen nyebar, wong bakal nemokake sampeyan dadi pesaing.

UPDATE: Brian Carter teka karo sawetara pasar sing luwih apik kanggo pasar… neomarketinglogism… Utawa sing sarkastik neogurulogism.

Apa sing paling disenengi lan sing paling disenengi pasar?

13 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.