Ngirit $ 50 kanggo Keanggotaan PRO MarketingProfs Sampeyan

profs pemasaran

Yen sampeyan durung mriksa sawetara mupangate lan kursus sing kasedhiya MarketingProfs, sampeyan pancen kudu. Luwih saka 10 taun, MarketingProfs wis nuduhake profesional apa sing sejatine digunakake - lan apa sing ora bisa - ing pasar saiki.

Keanggotaan Dasar kalebu akses menyang perpustakaan artikel lan buletin sing akeh. Keanggotaan PRO nambah seminar kepiye, njupuk singkat 10 webcasts, Koleksi Studi Kasus sing menehi inspirasi, SmartTools sing migunani, lan liya-liyane. Gabung dina iki, lan sinaoni luwih saka 492,000 profesional gumantung ing MarketingProfs kanggo mbantu nggawe program pemasaran sing bisa digunakake.

Gabung dina iki nggunakake kode kupon DKVIP lan sampeyan bakal nampa potongan $ 50 saka biaya Keanggotaan PRO $ 279!

Internet kebak tips pemasaran, saran pemasaran, lan ahli pemasaran — nanging umume sing ana ing kana yaiku sampah murni utawa pancen mbingungake. Tim editorial MarketingProfs ngilangi kabeh gangguan pemasaran iki kanggo nemokake para ahli lan para pemasar ing pasar sing ngerti apa sing diomongake. Dheweke ngerteni lan nyampur karo cerdas pemasaran kanggo dadi saran praktis sing bisa sampeyan gunakake liwat buletin, konferensi, seminar, podcast, artikel, lan webmaster.

Dheweke kudu nindakake kanthi bener, yaiku perusahaan pirang-pirang yuta dolar sing ngladeni komunitas luwih saka 492,000 pengusaha, pamilik usaha cilik, lan pemasar profesional ing perusahaan paling gedhe ing donya.

Gabung dina iki nggunakake kode kupon DKVIP lan sampeyan bakal nampa potongan $ 50 saka biaya Keanggotaan PRO $ 279!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.