MarketingPilot: Manajemen Pemasaran Terpadu Microsoft Dynamics CRM

diag crm saluran

Microsoft Dynamics CRM lan MarketingPilot menehi wawasan sing dibutuhake kanggo ngerti pelanggan. Kanthi prilaku lan pemasaran sing kuat Analytics, sampeyan bisa kanthi gampang target lan segmen pelanggan, ngerti apa sing dikarepake, banjur melu wektu sing tepat karo pesen sing bener. Microsoft Dynamics CRM lan MarketingPilot nyedhiyakake otomatisasi pemasaran perusahaan lan manajemen kampanye multichannel.

Fitur MarketingPilot

  • Manajemen pemasaran integral - Otomatisake lan sistemake operasi pemasaran kanthi alat manajemen dinamis, end-to-end sing dirancang kanggo mbantu bisnis lan agensi ngrancang, nglakokake, lan nglacak pemasaran kanthi luwih efisien.
  • Manajemen sumber daya pemasaran - Jaga tim sampeyan terus kolaborasi lan priksa manawa sumber sing bener ana ing proyek sing bener.
  • Budgeting - Entuk wawasan wektu nyata babagan belanja kampanye lan anggaran pemasaran, lan ramalan kanthi luwih akurat.
  • Manajemen kampanye - Selaras luwih apik karo dodolan lan ningkatake efektifitas kanthi otomatisasi multi-saluran sejati.
  • Tuku & ngrancang media - Rencanakake, mbandhingake, lan nggabungake media perusahaan sing tuku luwih gampang tinimbang sadurunge.
  • Solusi agensi - Dirancang kanggo layanan lengkap, tuku media, kreatif, pariwara, acara, pengalaman, PR lan agensi tanggap langsung, solusi MarketingPilot nglancarake operasi lan ningkatake produktivitas lan untung sing ngluwihi sistem manajemen agensi tradisional.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.