Ramalan Pemasaran kanggo 2016

Ramalan 2016

Sawise setaun, aku nggawe bola kristal lawas lan nuduhake sawetara ramalan pemasaran babagan tren sing dakkira penting kanggo bisnis cilik. Pungkasan taun kepungkur, aku mbadek kanthi bener munggah ing pariwara sosial, peran tambah konten minangka alat SEO lan kasunyatan manawa desain responsif seluler ora bakal opsional. Sampeyan bisa maca kabeh pemasaran taun 2015 Ramalan lan deloken sepira cedhakku. Banjur maca terus kanggo ndeleng tren paling dhuwur sing bakal ditonton ing 2016.

Prediksi Pemasaran Konten, Media Sosial lan SEO

  • Siaran sosial langsung: Kanthi app kayata Periscope, Meerkat lan Facebook Live sing luwih gampang, luwih gampang mbagi “apa sing kedadeyan saiki”. Ora perlu peralatan video sing larang utawa aplikasi streaming langsung sing rumit. Sampeyan mung butuh telpon pinter lan sambungan internet utawa sel lan sampeyan bisa nyiarake apa wae, kapan wae. Kemampuan kanggo siaran langsung saka sawijining acara, wawancara karo klien sing seneng utawa demonstrasi produk cepet ana ing kanthong sampeyan. Ora mung video sing gampang digunakake, nanging statistik babagan keterlibatan lan nuduhake luwih dramatis tinimbang foto sing sederhana. Yen sampeyan pengin dingerteni ing 2016, sampeyan butuh video supaya bisa kedadeyan.
  • Tuku SAIKI, SAIKI, SAIKI !: Pungkasan taun kepungkur, para pelaku usaha cilik ngrasakake pariwara ing platform sosial amarga ndeleng visibilitas organik mudhun. Supaya pariwara luwih apik, tambahan fitur "tuku saiki" anyar ing Facebook lan Pinterest bakal ngowahi pariwara sosial saka gedhange kesadaran nganti ngasilake penjualan. Minangka kedadeyan, aku ngarepake luwih akeh platform sosial sing bakal ngetutake.
  • Maca konten sampeyan: Pungkasan taun kepungkur, kita pamitan karo strategi link link acak lan tembung kunci. Kabar apik - Iki nyebabake owah-owahan menyang konten minangka inti saka strategi SEO sing efektif. Warta ala: Jeblugan konten ing kaca web lan situs media sosial nggawe luwih angel tinimbang kepenak sadurunge dingerteni. Ing taun 2016 perusahaan sing sukses bakal luwih fokus marang strategi distribusi, supaya kontene diadhepi ing ngarepe wong sing bener liwat komunikasi email sing ditarget lan kelompok sosial sing darmabakti. .

Ramalan Pemasaran Desain Web

  • Pamitan sidebars: Sawise dadi fitur standar kanggo saben situs web, dheweke dadi cepet amarga ora bisa mlaku ing lingkungan seluler. Informasi kritis ing bilah sidebar ana ing sisih ngisor kaca ing piranti seluler sing ndadekake ora ana gunane minangka papan kanggo tumindak apa wae tumindak.
  • Desain modular: Pikirake sofa modular. Sampeyan bisa ngatur potongan-potongan kasebut kanggo nggawe sofa utawa kursi katresnan lan kursi sing kapisah. Kanthi macem-macem alat desain (kalebu Divvy dening Tema Elegant), pangembang web bisa nggawe kaca sing sejatine seri modul kapisah sing disusun supaya bisa nggayuh tujuan tartamtu. Cara modular iki mbebasake desainer web saka watesan tema tartamtu. Saben kaca bisa beda-beda. Ngarepake ndeleng panggunaan modul iki kanthi luwih inovatif ing taun 2016.
  • Desain ora rata: Sajrone sawetara taun kepungkur, minimalis wis mrentah. Desain sederhana, tanpa bayangan utawa elemen liyane sing menehi ambane lan dimensi gambar sing didominasi amarga cepet dimuat ing sembarang tipe piranti. Nanging teknologi kasebut saya ningkat lan Apple lan Android saiki ndhukung desain semi datar sing wis dimodifikasi. Amarga gaya iki nyusup menyang seluler, mula bakal dadi desain web uga. Aku ora ngarep-arep bakal weruh bali menyang bayangan utawa katon udan wis populer sepuluh taun kepungkur, nanging kita bisa ngarep-arep desain sing katon luwih sugih ing 2016.
  • Piranti sing lagi guneman: Aku mikir yen pamindhahan menyang marketing interaktif bakal luwih cepet tinimbang sing saiki, aku bakal mindhah ramalan babagan IoT (Internet of Things) saka 2015 nganti 2016. IoT minangka aplikasi sing ngidini komunikasi antarane piranti lan / utawa ing antarane piranti lan manungsa. Contone, elektronik pinter sing dipasang ing mobil sampeyan bakal nerangake manawa tekanan ban kurang utawa saiki waktune ganti minyak. Fitbitku kanthi otomatis nyelarasake karo ponselku sing banjur ngerti nalika aku cedhak karo target saben dinane. Yen piranti cerdas bisa ngirim tandha menyang piranti liyane, mula wae logis mula bakal ngirim pesen menyang pedagang lan panyedhiya layanan. Tungku bisa menehi tandha marang teknisi HVAC nalika kudu dilayani, utawa lemari es sampeyan bisa nyusun susu maneh nalika rak kosong. Ing taun 2016 bakal ana luwih akeh aplikasi sing ngidini pelanggan ndhaptar pangeling lan tandha kanggo kabeh produk lan layanan

Kita seneng banget karo tren, utamane ing kalangan pamilik bisnis cilik (perusahaan sing kurang saka 100 karyawan). Yen kaya sampeyan, apa sampeyan butuh sawetara menit kanggo ngrampungake survey taunan?

TakeTheSurvey_2_Footer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.