Alur Kerja: Praktik Paling Apik kanggo Otomatisasi Departemen Pemasaran Dina iki

Workflow

Ing jaman pemasaran konten, kampanye PPC lan aplikasi seluler, alat kuno kayata pena lan kertas ora duwe papan ing lanskap pemasaran dinamis saiki. Nanging, bola-bali, para pemasar bali menyang piranti sing ketinggalan jaman kanggo proses sing penting, saengga kampanye kasebut kena kesalahan lan salah komunikasi.

Ngleksanakake alur kerja otomatis minangka salah sawijining cara paling cerdas kanggo ngilangi efisiensi kasebut. Kanthi alat sing luwih apik, para pemasar bisa nemtokake lan ngotomatisasi tugas sing paling repetitif, rumit, minimalake risiko kesalahan lan nggawe jaring pengaman kanggo nyegah dokumen ilang ing kothak mlebu. Kanthi nglancarake alur kerja, para pemasar entuk pirang-pirang minggu maneh kanggo ngrancang lan nglakokake kampanye rinci kanthi luwih cepet lan luwih efisien.

Otomatisasi minangka titik wiwitan sing gampang kanggo nyurung kegiyatan umum, wiwit tinjauan konsep kreatif nganti persetujuan anggaran, ing mbesuk. Nanging, ora ana transformasi sing ora ana tantangane. Iki minangka rong poin rasa sakit utama sing ditemoni organisasi nalika maju kanthi otomatis alur kerja, lan cara para pemasar bisa ngubengi:

  • Education: Sukses nganggo teknologi otomatisasi alur kerja gumantung karo dhukungan saka departemen lengkap (utawa, organisasi). Teknologi inovatif - lan otomatisasi utamane - nyebabake masalah keamanan kerja wiwit revolusi industri. Kuwatir iki, sing asring dudu saka teknologi nanging saka rasa wedi sing ora dingerteni, bisa ngilangi adopsi sadurunge diwiwiti. Para pamimpin pemasaran luwih akeh mulangake tim babagan nilai otomatisasi, bakal luwih gampang ngatasi stres pangowahan. Ing wiwitan proses pendhidhikan, otomatisasi kudu dipanggonke minangka alat sing ngilangi unsur-unsur pegaweane sing ora dikarepake. , dudu mesin sing bakal ngganti individu kasebut. Peran otomatisasi yaiku mbusak tugas cilik kaya rantai email dawa sajrone proses persetujuan. Demonstrasi khusus utawa sesi pembinaan minangka salah sawijining cara supaya karyawan bisa ndeleng kanthi langsung cara kerja dina bakal luwih apik. Ngitung wektu lan tenaga kerja bakal ngirit tugas umum kaya maneh suntingan suntingan kreatif utawa persetujuan kontrak, para pemasar ngerti babagan teknologi sing bakal nyebabake saben dinane.

    Nanging pendhidhikan ora bisa dipungkasi kanthi rapat utawa latihan setengah dina. Ngidini pangguna kanggo sinau kanthi jangkah dhewe liwat sesi pembinaan siji-siji lan sumber daya online nguatake para pemasar supaya bisa ngurus proses adopsi. Ing cathetan kasebut, para pemasar kudu gegandhengan nalika nggawe sumber kasebut. Sanajan keputusan kanggo digital bisa uga saka ndhuwur lan departemen IT bisa uga nggawe alur kerja, para pemasar pungkasane bakal ngerti kasus panggunaan lan kebutuhan proyek kanthi paling apik. Nggawe bahan pembelajaran sing disesuaikan karo kegiatan spesifik departemen pemasaran tinimbang jargon IT menehi pangguna pungkasan alesan supaya luwih nandur modhal ing upaya adopsi.

  • Proses sing Ditetepake: Aturan "sampah, sampah" kabeh ditrapake kanggo otomatisasi alur kerja. Otomatis proses manual sing rusak utawa ora ditetepake ora bakal ngatasi masalah sing ndasari. Sadurunge alur kerja bisa didigitalisasi, departemen pemasaran kudu bisa ngodifikasi proses kanggo mesthekake tugas awal bisa nyebabake tumindak berurutan sing cocog. Nalika umume perusahaan ngerti alur kerja ing istilah umum, proses kasebut biasane kalebu sawetara langkah-langkah cilik sing dianggep gampang lan asring dilalekake sajrone transisi digital. Contone, departemen pemasaran biasane golek sawetara salinan salinan ing siji jaminan sadurunge pindhah menyang tahap cetak. Nanging, langkah-langkah sing ditindakake kanggo mlebu lan pihak sing melu proses sunting bisa beda-beda ing macem-macem departemen. Yen para pemasar bisa nggawe kode proses unik kanggo saben tugas, mula nggawe alur kerja minangka proses sing gampang.

    Otomatis proses bisnis mbutuhake pemahaman sing jero babagan langkah-langkah, masarakat, lan pamrentahan sing ana kanggo nyegah ambiguitas sing bisa mengaruhi asil pungkasan kanthi negatif. Nalika teknologi alur kerja ditindakake, para pemasar kudu kritis kanggo mriksa efektifitas proses otomatis dibandhingake karo mitra manual. Ing skenario paling apik, otomatisasi alur kerja minangka upaya iteratif sing mbantu departemen pemasaran terus ningkat.

Kesempatan sing Ora Ana Akhir

Nggawe alur kerja otomatis bisa dadi titik wiwitan transisi digital sing luwih gedhe ing papan makarya. Departemen pemasaran asring disandera dening alur kerja sing alon lan ora efisien, wektu kurang kanggo rencana lan implementasi kampanye. Otomatisasi, yen direncanakake lan dileksanakake kanthi lengkap babagan tantangan sing bisa muncul, minangka langkah ing arah sing bener. Sawise alur kerja wis siyap lan lancar, para pemasar bisa miwiti nambah produktivitas lan kolaborasi sing ana karo alur kerja otomatis sing ditemtokake.

Desainer Aliran Kerja SpringCM

Desainer Aliran Kerja SpringCM nyedhiyakake pengalaman pangguna modern kanggo nyiyapake alur kerja kanggo tumindak sing ditindakake ing file, folder, utawa malah saka sistem eksternal kaya Salesforce. Otomatisake tugas administratif, mateni alur kerja lanjutan, utawa tandhani dokumen lan laporan. Contone, sampeyan bisa nggawe aturan kanggo rute dokumen kanthi otomatis utawa klompok dokumen sing gegandhengan menyang folder tartamtu. Utawa netepake tag khusus sing bisa digoleki sing nyelarasake karo sistem Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) lan kanthi otomatis nyambung menyang dokumen tartamtu kanggo mbantu nglacak lan nglaporake.

Cithakan Aliran Kerja SpringCM

Aturan sing Cerdas ngidini sampeyan nindakake otomatisasi proses sing penting kanthi kode utawa sethithik utawa ora. Rute kanthi otomatis kontrak utawa dokumen menyang wong ing njero utawa njaba tim sampeyan. Alur kerja canggih utamane migunani sajrone nggawe kontrak utawa nggawe dokumen yen sampeyan bisa nggunakake data sing wis ditemtokake kanggo nyuda kesalahan manungsa, kanthi otomatis distribusi kanggo disetujoni, lan arsip versi sing disetujoni kanthi interaksi pangguna minimal.

Panelusuran sing akurat nggawe pangguna nglacak dokumen kanthi cepet kanthi nggoleki metadata kayata tanggal wiwitan kontrak utawa jeneng pelanggan. Sampeyan bisa nemtokake cara menehi tag dokumen miturut kabutuhan bisnis tartamtu. Tag kasebut bisa diselarasake karo CRM supaya tim penjualan bisa digunakake karo data pelanggan sing padha lan bisa digunakake kanggo nglacak kontrak sing ngemot klausa sing ora standar utawa negosiasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.