Cara Ngukur lan Ngapikake Strategi Pemasaran Twitter

Pemasaran lan Analytics Twitter

Ora ana akeh warta ing ngarep Twitter lan aku durung bisa krungu babagan Jack Bukak Surat kanggo Twitter. Ngandika, aku isih nggunakake Twitter saben dina, nemokake regane ing antarane swara bisu, lan pengin bisa sukses. Apa sampeyan bisa nggunakake Twitter kanggo mbantu promosi merek pribadi, merek perusahaan, produk, utawa layanan? Mesthi wae!

Sèket pitu persèn pangguna nemokake bisnis ukuran cilik utawa medium anyar ing Twitter, lan saka masarakat kasebut, ana setengah sing ngetutake lan toko ing toko utawa situs web perusahaan kasebut. Kajaba iku, para pengikut sampeyan bisa dadi kekuwatan sing kuat: telu saka limang pengikut nggawe tuku adhedhasar apa sing ditemokake ing feed, lan 43% rencana nggawe akeh tuku saka perusahaan sing ditututi. SurePayroll

SurePayroll nggawe infographic iki - Tips Analytics Twitter Sederhana kanggo Langsung Ngapikake Keterlibatan - nerjemahake tips pemasaran lan pangukuran Twitter menyang infographic rinci iki:

  • Tampilan - preduli saka konten, mung duwe akun merek perusahaan nambah pemahaman merek kanggo konsumen.
  • Nelpon kanggo Tindakan - konsumen luwih seneng njupuk informasi ing Twitter tinimbang liwat situs, kesepakatan sosial, email, utawa surat langsung.
  • tuku - telu saka limang pandhereke tuku saka bisnis cilik nganti medium adhedhasar apa sing dideleng ing Twitter.
  • Metrik - tingkat keterlibatan, tuwuhing pengikut, lan klik minangka metrik sing paling penting miturut Twitter.

Infographic kasebut rinci kanggo nerangake macem-macem laporan lan dashboard sing kasedhiya ing Analytics Twitter, kalebu Kegiatan Tweet lan Wawasan Pemirsa.

Kunjungi Dashboard Twitter Sampeyan

Cara Nambah Keterlibatan ing Twitter

  • Tweet ing wektu tengen nggunakake alat kaya Followerwonk, penyangga, utawaHootsuite data lan posting otomatis.
  • Tweet ing isi sing bener nggunakake foto, video, kuotasi, statistik lan tagar kanggo nambah nuduhake.
  • Tweet ing cara sing bener kanthi ngirim kaping pirang-pirang dina, mbaleni tweet, nggunakake obrolan Twitter, acara tweeting langsung, lan matur nuwun marang sing nuduhake konten.
  • eksprimen kanthi tembung, format, lan poling sing beda.
  • Gunakake pribadi kaya Followerwonk lan Buzzsumo kanggo nemokake lan ngetutake pengaruh.

tips marketing twitter infographic

3 Komentar

  1. 1

    Thanks kanggo nuduhake video iki Doug, aku saiki mlebu ing Twitter dina iki… sawise ngunjungi situs udakara 30 kaping ing taun kepungkur. Aku durung duwe klien sing nggunakake Twitter, nanging aku uga bisa menehi dalan. Mungkin aku bakal nemokake cara kanggo nggunakake desain web pasar.

    Apa ana klien saka Patronpath nggunakake Twitter? Utawa njelajah?

  2. 2

    Aku gumun nalika Twitter wis diwiwiti. Wiwitane dakkira mung modhel, nanging mula dakwaca regane. Kanggo pemilik blog, iki minangka cara paling apik kanggo nyambungake komunitas pamaca karo sampeyan, lan muga-muga bisa ngasilake luwih akeh…

  3. 3

    Aku nggunakake Twitterfeed… liyane sing migunani banget yaiku Tweet Mengko (www.tweetlater.com). Saliyane nggawe kiriman blog kasebut dikirim menyang Twitter nganggo TwitterFeed, sampeyan uga bisa ngirim pesen sambutan otomatis, pesen langsung, lan uga ngantri tweet sing bakal dirilis ing tanggal mbesuk nggunakake tweet mengko. Alat sing paling apik kanggo tujuan pemasaran yen sampeyan nggawe link ing pesen sambutan otomatis.

    Aku duwe laporan gratis lan sawetara video sing ana gandhengane ing pemasaran Twitter & entuk lalu lintas saka twitter sing bisa ditemokake cocog karo para pamiarsa. Ayo kula ngerti yen sampeyan kepengin ngobrol babagan twitter maneh, kapan wae, lan miturut kepenak sampeyan.

    Aku gampang nyekel…

    -Chris Vendilli
    http://www.twitterhints.com

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.