Frustasi Pemasaran menyang Organisasi Penjualan

ngenteni adol

Nggarap perusahaan teknologi pemasaran nyedhiyakake kita kesempatan kanggo bisa kerja bareng karo macem-macem organisasi - saka perusahaan gedhe sing ndeleng gambaran gedhe lan kerja kanggo nyetel kesan merek pirang-pirang taun - menyang organisasi sing kepengin weruh kenapa telpon ora muni sewulan investasi.

Analogi sing dakkanggo cukup suwe karo marketing yaiku mancing. Yen sampeyan organisasi sing didol dodol, sampeyan mung pengin metu saka banyu lan mbuwang umpan sampeyan. Yen luwih akeh batang sampeyan lan luwih cepet bisa mlebu ing banyu, kemungkinane bakal ana sing nyokot. Masalahe yaiku iwak bisa uga ora ana ing endi boat sampeyan, bisa uga ora seneng umpan sing digunakake, lan minangka produktif - sampeyan bisa mulih kanthi tangan kosong.

Pemasaran minangka proses nyoba, kesalahan, lan momentum. Tugas para pemasar yaiku sinau ing endi iwak kasebut, umpan apa sing paling apik, banjur banyu kanggo nggawa iwak gedhe yen ora ana. Proses kasebut bisa nggawe frustrasi kanggo perusahaan sing mung percaya yen entuk luwih akeh adol yaiku kanthi nelpon luwih akeh.

Cetha, aku ora ngalahake produktivitas sales lan sales enablement. Duwe wong sing adol golek mancing banyu ing wektu sing pas, kanthi peralatan sing pas, ing banyu sing pas, kanthi umpan sing pas ... yaiku skenario sing sampurna. Mung yen tekan kono butuh wektu.

Yen sampeyan nelayan sing apik lan ngunjungi papan sing durung nate mancing, sing paling dhisik sampeyan golek pandhuan sing duwe. Malah nelayan paling apik ngerti, yen pengin sukses, golek pandhuan sing tepat bakal menehi kesempatan paling apik kanggo ndharat iwak sing digayuh. Wong dodol gedhe uga ngerteni iki. Wong sing dodol seneng kerja bareng para pemasar supaya ngerti umpan apa sing digunakake, apa ora, lan apa iwak gedhe lagi nresep.

Pemasaran minangka perkara aneh kanggo organisasi sing didol dodol sing durung nate nate nate nindakake. Dheweke ngerti kapan wis ilang, nanging ora bisa ngerteni cara ngitung biaya amarga ora gampang mlebu ing spreadsheet kaya telpon lan nutup. Nalika nyoba kanthi jujur ​​supaya ora kerja bareng karo organisasi sing didhasarake penjualan, nalika pancen dituju, penting banget supaya komunikasi lan nglaporake apik karo indikator utama sing bisa nyambungake titik kasebut.

  • Bagéan Swara - umume organisasi sing didhasarake dodolan ngerti yen butuh pemasaran yaiku nalika pamirsa mesthi ngobrol babagan pesainge lan ora ana akeh obrolan babagan merek, produk utawa layanan dhewe. Nggunakake alat ngawasi kanggo nyebutake kanthi nglaporake sing apik bisa nyedhiyakake laporan sing nuduhake volume anyar gangguan babagan perusahaan sampeyan karo pesaing sampeyan. Volume kasebut uga bakal menehi perspektif lan nuduhake level upaya apa sing ditindakake para pesaing sing kudu sampeyan tempur.
  • Materi Penjualan sing Ndhukung – we were working with a sales-driven organization where we worked on their positioning first, then produced some brilliantly branded material for their sales teams. The problem was that they didn't include the actual team members into the conversation… so months later we signed up for a demo and found ourselves observing the saleserson's powerpoint that was being used before our work. The brand wasn't being properly positioned, the graphics and fonts made them look like a high school project, and the sales continued their decline. Unless your sales team has buy in, is educated in your positioning, and is utilizing your marketing material in the sales process… your marketing investment is in opposition to your sales strategy.
  • Enggo bareng lan Peringkat - mratelakake panemume, algoritma Google minangka sing paling canggih ing jagad iki kanthi menehi sumber daya otoritatif kanthi topik sing digoleki pangguna. Peringkat mbutuhake momentum terus kanggo konten sing anyar, asring lan relevan sing dituduhake online. Yen sampeyan ora ngasilake konten sing apik, sampeyan ora bakal bisa nuduhake. Yen ora bisa dituduhake, mula ora bakal pangkat.
  • Prilaku Pengunjung - nalika kerja bareng karo organisasi sing didhasarake sales, produksi lan fokus konten asring diganti saka bledug shotgun menyang klompok tartamtu. Iki tegese volume pengunjung sing nyata bisa uga dikurangi ing situs iki, nanging pengunjung sing relevan tambah. Kita bakal nonton kaca saben kunjungan, tingkat metu lan metu saka kaca kebangkrutan, lan pirang-pirang langganan lan registrasi sing kedadeyan.
  • Prospek Demografi lan Firmografi - Apa pemasaran ngganti demografi (B2C) utawa firmographics (B2B) saka pandhuan sing narik kawigaten pemasaran sampeyan? Apa ganti suwe? Yen tim sales duwe klien sing ideal, sampeyan kudu bisa ngetung manawa petunjuk sing sampeyan entuk wis nyedhaki klien klien sing digoleki.
  • Atribusi Sales - Aja ngetrapake atribusi pungkasan menyang adol lan wiwiti nuduhake apa upaya pemasaran sing nyentuh saben prospek. Bisa nganalisa infographic sing ditemokake, utawa kaca sing ditemokake ing telusuran, utawa whitepaper sing diunduh, utawa langganan sing ditanggepi bakal mbantu sampeyan ngerti babagan upaya pemasaran sampeyan ing adol. Tim penjualan lan telpon sing hebat bakal nutup akeh bisnis, nanging tim sales sing apik sing nelpon prospek sing berpendidikan lan dipengaruhi dening strategi pemasaran sampeyan bakal luwih cedhak.

Komunikasi iki pratondho utama kanthi efektif bakal mbantu nggawe organisasi sing didhasarake sales dadi gampang. Nalika dheweke isih bakal nesu yen telpon ora muni saka mumbo-jumbo pemasaran sing sampeyan lakoni ... paling ora bakal bisa ndeleng momentum sing sampeyan lakokake. Lan ngetrapake garis tren pangarepan ing mbesuk mesthine kudu optimis - ora mung marketing bisa nulungi wong sing adol nutup luwih akeh transaksi - nanging bakal ngerti manawa mbantu nulungi luwih akeh transaksi lan tawaran luwih akeh kanthi gaweyan sing kurang.

Pemasaran bakal bisa digunakake sawise investasi. Kita isih duwe whitepaper sing wis digawe kanggo klien 4 taun kepungkur sing terus ngasilake sales kanggo akeh organisasi. Iki penting dielingi. Yen sampeyan mbesuk mbayar wakil sales sampeyan, telpon bakal muni. Yen sampeyan mandheg investasi ing pemasaran, sampeyan bakal terus entuk manfaate sanajan bakal suwe saya suwe. Investasi paling apik sampeyan yaiku - lan mesthi ngetrapake strategi pemasaran sing konsisten kanggo nambah momentum lan terus nyuda biaya per akuisisi, biaya per upsell, nambah penylametan, nambah kabar, lan nambah penjualan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.