Cara Salin Mbuwang Tarjamahan Marketing Kanggo Mupangat saka Boom E-Niaga

ngartekne

E-niaga wis dadi tren sajrone dasawarsa kepungkur. Lan kanthi pandemi iki, luwih akeh wong sing belanja online tinimbang saiki. E-commerce nyedhiyakake cara sing sampurna kanggo nggayuh demografi ing saindenging jagad saka mburi komputer. Ing ngisor iki, kita bakal weruh pentinge terjemahan pemasaran layanan lan cara nggunakake kanggo nambah penjualan eCommerce. 

Napa Sampeyan Bisa Nganggo Tarjamahan Marketing Profesional kanggo Strategi Pemasaran Internasional

Nggunakake layanan terjemahan pemasaran profesional kanggo kegiyatan eCommerce bisa entuk hadiah gedhe. Ofer Tirosh, CEO saka panyedhiya layanan basa Tomedes, menehi Saran babagan nemokake perusahaan profesional lan dibangun dadi perusahaan sampeyan strategi pemasaran internasional kanggo nggedhekake: 

Yen sampeyan ora bisa nggunakake basa ing negara kasebut, goleki agensi sing cocog kanggo bisa digunakake - lan rampung kanthi cepet! Melu agensi ing usaha pemasaran internasional wiwit awal bisa nggawe prabédan signifikan kanggo kasempatan sukses. Apa sampeyan nggoleki adat istiadat lokal, golek informasi babagan teknik pemasaran pilihan ing target pasar, utawa nyedhiyakake informasi babagan produk sampeyan, kudu ana wong sing bisa nggunakake basa kasebut kanthi lancar. Penerjemah sing apik sing bisa ngatasi kabeh informasi pemasaran nganti layanan terjemahan situs web bisa dadi bagean sing paling larang regane strategi pemasaran internasional.

Ofer Tirosh, CEO saka Tomedes

E-commerce mesthi njeblug ing taun iki, kanthi masarakat kepeksa blanja kanthi online nalika toko nutup utawa ngetrapake jarak sosial. Ing Q2 2020, adol eCommerce ing AS, kayata, mlumpat nganti 16.1%, munggah saka 11.8% ing Q1.      

Maca terus kanggo sinau cara nggunakake terjemahan pemasaran kanggo mbantu ngembangake usaha eCommerce.

Cara Pasar Situs E-commerce Sampeyan Nganggo Terjemahan Marketing

Terjemahan pemasaran nyakup macem-macem jinis pemasaran digital sing bisa mbantu sampeyan njaluk tembung metu menyang demografi sing tepat babagan situs web eCommerce. Liwat terjemahan pemasaran, sampeyan bisa nggawe manawa upaya pemasaran digital ing ngisor iki nyenengake wong liwat situs eCommerce. Apa conto terjemahan? Utamane saka konteks digital, kalebu:

  • Kiriman media sosial
  • Iklan digital, kalebu iklan tampilan lan iklan media sosial 
  • Kiriman afiliasi
  • Iklan video
  • Email marketing 

Terjemahan pemasaran uga bisa mbantu narjamahake materi pemasaran kanggo pariwara tradisional yen ana prekara perusahaan sing sampeyan nginvestasi kaya sampeyan fokus ing strategi pemasaran upaya. Terjemahan pemasaran bisa ngatasi iklan cetak tradisional, brosur, surat penjualan, selebaran, katalog, lan liya-liyane.  

Pemasaran konten minangka cara liya kanggo nyalurake sampeyan terjemahan pemasaran nglampahi boom eCommerce. Ora langsung promosi produk utawa layanan tartamtu. Nanging, ngasilake konten sing informatif utawa nyenengake kanggo demografi sing cocog. Contone, toko eCommerce pasokan pet bisa ngasilake postingan blog babagan cara paling apik kanggo nglatih kirik anyar.  

Pemasaran konten nggawe wong melu merek lan ngomong karo calon pelanggan kanthi cara sing migunani. Pemasaran tradisional nuntut supaya wong tuku, sing dadi pangguna pangguna internet saiki wis dipateni. Pemasaran konten bisa dadi bagean sing kuat strategi pemasaran internasional

Yen sampeyan milih pemasaran konten, layanan terjemahan bisa nggawe manawa konten sing migunani lan nglipur tetep dadi pesen inti lan cocog karo basa lan budaya anyar kanthi organik.  

Terjemahan Marketing lan Situs E-commerce Sampeyan 

Terjemahan pemasaran uga bisa mbantu situs eCommerce sampeyan dhewe. Priksa manawa situs sampeyan wis dijarwakake lanlokal minangka bagean penting saka strategi bisnis internasional. Apa terjemahan umum? Terjemahan nggawe manawa teks kasebut bisa maca kanthi apik ing basa anyar. Nanging, lokalisasi uga penting banget kanggo pengalaman eCommerce. Lokalisasi bisa:

  • Anyari kabeh simbol lan format ing situs web, kayata simbol mata uang, format alamat, lan nomer telpon
  • Priksa manawa tata letak cocog karo pangarepan konsumen lokal lan basa anyar
  • Nganyari grafis kaya foto supaya cocog karo konvensi budaya lokal 
  • Mbantu situs eCommerce supaya cocog karo peraturan lokal kaya undang-undang privasi utawa kabar cookie 
  • Tindakake konten ing situs web kasebut kanthi sensitif budaya 

Apik terjemahan pemasaran layanan bisa ngatasi terjemahan, lokalisasi, lan uga transcreation. Bisa nampilake transkripsi lan terjemahan digawe gampang kanggo konten video lan bisa njamin kabeh salinan didadekake siji karo sing diarepake para pamirsa target. 

Kabeh rincian kasebut digabungake kanggo nggawe situs web eCommerce sing katon profesional. Umume golek situs eCommerce sing wis diterjemahake kanthi kurang utawa isih duwe simbol mata uang ing format manca. Unsur cilik kasebut nggawe situs web luwih angel digunakake lan nggawe sampeyan kepengin weruh apa sampeyan wis kesandung situs scam. Priksa manawa pengalaman pelanggan eCommerce minangka sing positif kanggo para pelanggan kanthi lokalisasi situs web. Lokalisasi minangka bagean penting saka sing paling apik strategi pemasaran internasional

Cara Golek Layanan Terjemahan Marketing sing Terjangkau

Priksa manawa toko ing antarane agensi terjemahan sing beda-beda. Sampeyan bisa nemokake kanthi takon ing jaringan profesional utawa nggoleki kanthi online.  

Sampeyan bisa nemokake layanan lokal kanthi nggunakake istilah kaya layanan terjemahan ing cedhakku, layanan terjemahan profesional Inggris utawa agensi terjemahan London. Sampeyan bisa uga golek layanan kanthi basa sing sampeyan butuhake, nggunakake istilah kaya terjemahan pemasaran ing basa Spanyol, terjemahan pemasaran ing basa Cina, utawa terjemahan pemasaran ing basa Prancis.  

Priksa manawa nyiyapake dhaptar pitakon kanggo saben layanan. Kepiye kontak sampeyan mangsuli pitakon kasebut bakal menehi katrampilan babagan keahliane lan kepribadiane kanggo komunikasi. Sampeyan bisa takon babagan reregan, kepiye supaya tetep tetep ing tenggat wektu, apa kredensial penerjemah, lan pengalaman karo terjemahan pemasaran punika. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.