Pelatihan Penjualan lan Pemasaran

Analisis, pemasaran konten, pemasaran email, pemasaran mesin telusuran, pemasaran media sosial, lan pelatihan teknologi ing Martech Zone

  • Skills Gap Analysis kanggo Digital Marketing Agencies

    Cara Nindakake Analisis Gap Skills Kanggo Agensi Pemasaran Digital

    Nalika bisnis sampeyan tuwuh, uga katrampilan sing dibutuhake kanggo ngetrapake strategi bisnis sampeyan. Tekan ngendi sampeyan saiki; sampeyan bakal tekan ngendi sampeyan pengin. Kepiye carane ngerti katrampilan apa sing dibutuhake agensi sampeyan, lan kepiye sampeyan nyiapake lingkungan kerja kanggo syarat perusahaan ing mangsa ngarep? Analisis kesenjangan Skill teka menyang muter. Analisis kesenjangan keterampilan yaiku…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • Strategi Digital Wajib Duwe Taun Iki

    3 Paling Wajib Kanggo Pemasaran Digital Sampeyan ing 2023

    Awal taun anyar tansah ngajak obrolan antarane pemasar digital babagan tren gedhe sabanjure lan tren apa sing bakal ditinggalake. Lanskap digital ngganti kabeh wektu, ora mung ing Januari, lan pemasar digital kudu tetep. Nalika tren teka lan lunga, ana alat sing bisa digunakake saben pemasar dadi inovatif, asli, lan efektif.…

  • apa netnografi

    Apa Netnography? Kepiye Cara Digunakake Ing Penjualan lan Pemasaran?

    Sampeyan kabeh wis krungu pikirane babagan personas panuku, lan tinta virtual meh ora garing ing postingan blog kasebut, lan aku wis nemokake cara sing anyar lan luwih apik kanggo nggawe personas panuku. Netnography wis muncul minangka cara sing luwih cepet, luwih efisien, lan luwih akurat kanggo nggawe personas panuku. Salah sawijining cara yaiku perusahaan riset online nggunakake basis lokasi…

  • Konteks lan Personalisasi ing Perjalanan Pelanggan

    Kunci kanggo Ngerti lan Nggawe Pribadi Perjalanan Konsumen yaiku Konteks

    Saben pemasar ngerti manawa pangerten kabutuhan konsumen penting kanggo sukses bisnis. Pamirsa saiki luwih ngerti babagan toko, sebagian amarga akeh pilihan sing kasedhiya, nanging uga amarga pengin rumangsa merek cocog karo nilai pribadine. Luwih saka 30% konsumen bakal mandheg nindakake bisnis karo merek sing disenengi sawise mung siji pengalaman ala.…

  • Metrik Kampanye Pemasaran Utama

    Metrik Kunci Sampeyan Kudu Fokus Kanthi Kampanye Pemasaran Digital

    Nalika aku pisanan nliti infographic iki, aku rada mamang yen ana akeh metrik sing ilang… Ana metrik liyane sing diamati sakabèhé, kayata jumlah tembung kunci peringkat lan peringkat rata-rata, saham sosial, lan panggabungan swara ...

  • Kalkulator ROI Kampanye Pemasaran

    Kalkulator: Cara Ngetung Akurat Kampanye Pemasaran Return on Investment (ROI)

    Kampanye ROI Kalkulator Hasil Kampanye Beban Kampanye Langsung * $ Beban khusus kanggo kampanye. Revenue Kampanye Langsung * $ Revenue sing bisa diatribusikan dening kampanye. Pendapatan Kampanye Ora Langsung * $ Pendapatan taunan tambahan, yen ana. Biaya Platform Biaya Platform Tahunan * $ Lisensi lan dhukungan platform tahunan. Kampanye Tahunan Dikirim * Kampanye dikirim ing platform saben taun. Beban Gaji Gaji Tahunan *…

  • Jinis Pemasar Digital

    30+ Area Fokus Kanggo Pemasar Digital Ing 2023

    Kaya jumlah solusi ing marketing digital terus berkembang, uga area fokus para pemasar digital. Aku tansah ngapresiasi tantangan sing ditindakake dening industri, lan ora ana dina sing aku ora neliti lan sinau babagan strategi, teknik, lan teknologi anyar. Aku ora yakin manawa bisa dadi…