Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Pemasaran karo Insinyur

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake.

Ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo Laporan Pemasaran menyang Insinyur. Kanggo taun kaping papat saurutan, Pemasaran TREW, sing fokus khusus ing pemasaran kanggo pamirsa teknis, lan GlobalSpec, panyedhiya solusi pemasaran industri adhedhasar data, wis kolaborasi kanggo riset lan survey taktik, jinis konten digital, lan platform sosial sing paling efektif kanggo nggayuh para insinyur. 

2020 nggawa tantangan sing durung tau ana sadurunge karo krisis COVID-19, lan laporan taun iki kalebu pitakon babagan cara para insinyur navigasi penekanan sing ora dikarepake ing acara virtual lan cara nemokake cara anyar kanggo sinau babagan produk lan tren anyar.

Ing taun iki, bisa uga ora kebeneran, uga ukuran sampel paling gedhe nganti saiki kanggo riset iki - kanthi meh 1,400 insinyur lan profesional teknis ing saindenging jagad sing nanggapi. Para responden survey uga asale saka macem-macem industri, saka jasa teknik, energi, lan aerospace / pertahanan nganti otomotif, semikonduktor, lan materi.

Wawasan kalebu praktik nglumpukake informasi, preferensi konten, lan ekspektasi keterlibatan para pamirsa teknis - uga pengaruh COVID-19 ing pemasaran. 

Sawetara temuan utama ing laporan 2021 kalebu:

  • 62% responden ngrampungake luwih saka separo lelungan panuku kanthi online
  • 80% insinyur nemokake nilai saka acara virtual, nanging kaping pindho luwih milih webinar tinimbang acara virtual
  • 96% insinyur nonton video saben minggu kanggo kerja, lan luwih saka setengah ngrungokake podcast kanggo kerja kanthi rutin
  • Para insinyur gelem ngisi formulir kanggo konten teknis sing penting kaya kertas putih lan gambar CAD

Fokus Khusus: Video nyedhak lan Podcast

Popularitas video lan podcast misuwur ing antarane cara anyar para pamirsa nglumpukake informasi, utamane gegayutan karo cara para pemasar tumindak informasi iki.

Sangang puluh enem persen insinyur nonton video saben minggu kanggo kerja, lan luwih saka setengah ngrungokake podcast kanggo kerja kanthi rutin.

2021 Negara Pemasaran Kanggo Insinyur

Nggawe konten sing dikarepake biasane bisa diwiwiti karo rencana para pemasar, nanging ana rasa giris yen nindakake sesuatu sing ora duwe nilai produksi sing bisa digunakake kanggo video lan podcast sing kita lakoni sajrone urip dhewe. Kanthi jumlah video lan konten podcast sing akeh digawe, iki ora bakal dadi alangan mlebu arena iki.

Ana pilihan sing jelas ing antarane pamirsa teknis kanggo konten asli sing fokus ing pendhidhikan liwat hiburan, lan kabeh wong mulai ing endi wae. Sejatine ana sawetara sumber daya sing apik kanggo miwiti podcast lan nggawe video, lan sampeyan bakal kaget kepiye kurang dibutuhake. 

Laporan kasebut rinci babagan temuan kritis lan kesimpulan, bebarengan karo data lengkap miturut wilayah lan klompok umur global, utawa ndhaptar webinar kanggo entuk wawasan babagan cara nggunakake data saka panliten iki kanggo nggawe program pemasaran teknis B2B sing luwih apik.

Download Negara Pemasaran 2021 menyang Insinyur

Lan kanggo tips liyane babagan cara nggayuh pamirsa teknis kanthi efektif, tututi blog TREW Marketing kene

Martech Zone Interview

Sampeyan kudu ngrungokake wawancara karo Douglas ing Martech Zone Pitakonan ngrembug babagan riset lan praktik paling apik babagan pemasaran karo insinyur:

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.