Sugeng Rawuh ing Blog Tech Marketing 2009

Blog Tech Pemasaran

Yen sampeyan wis suwe maca ing blog, mesthine sampeyan bakal weruh sawetara pangowahan anyar. Aku njaluk pitulungan saka para blogger anyar lan ngowahi blog saka my blog kanggo kita blog Dina iki dadi langkah gedhe karo strategi kasebut - saiki sampeyan bakal ngerti manawa blogku duwe tema anyar!

Desain sing apik dikembangake dening salah sawijining Presiden Jon Arnold saka kita dhewe Klompok Tuitive. Dheweke nindakake tugas sing apik kanggo nangkep inti blog kasebut. Sampeyan uga bakal sok dong mirsani yen Kaca pangarang anyar - dhaptar saben blogger uga link menyang kaca bio sing nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan keahlian lan bisnis.

Aku isih bakal dadi blogger utama ing Blog nanging sampeyan bakal ndeleng saben blogger liyane ngirim 2 utawa 3 kaping saben wulan. Tujuane yaiku supaya para pamiarsa bisa milih pilihan sing cocog praktis saran pemasaran. Apa sampeyan pangembang sing ngatasi masalah CSS utawa CMO sing nyoba mutusake sabanjure Analytics paket kanggo nandur modal - kita bakal terus menehi informasi migunani.

Ana blog Pemasaran liyane sing ana ing kana (Aku ngetutake kabeh!)… Sawetara kanggo golek dhuwit kanthi online, sawetara kanggo ngupayakake kabar pemasaran, ana liyane sing adol informasi konferensi lan whitepaper. Umume berorientasi ceruk utawa berita. Tujuane dadi blog goto kanggo para pemasar kanggo ningkatake upaya pemasaran lan entuk laba investasi sing luwih apik kanggo usahane. Kita ora pengin dina liwat ngendi sampeyan ora ninggalake informasi tambahan kanggo mbukak bisnis utawa nindakake tugas kanthi luwih apik! Periode

Babagan Photographer kita

Ing saindenging situs kasebut, sampeyan bakal nemokake foto blogger sing apik banget, sing diwenehake dening Fotografer Indianapolis Paul D'Andrea saka PDA Photography. Paul nyiyapake kabeh foto karo kita lan Andrew Ball nyedhiyakake kita akses menyang museum pribadi ing AT&T. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa kabeh foto duwe komunikasi peralatan ing mburine - tema apik banget!

Martech Zone penulis
Lorraine lan Jon ora bisa nggawe foto grup.

Apa Sabanjure?

Luwih akeh sing bakal teka! Kita bakal duwe tanggalan Acara kolektif (uga acara kita dhewe!), Bakal aktif nyiyapake konten premium menyang kaca Pemasaran Cilik Indiana, lan aku yakin konferensi lan lokakarya dhewe bakal enggal teka!

Yen sampeyan duwe panjaluk utawa pengin ngirim artikel sampeyan dhewe - klik ing ngirim tombol!

11 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9
  6. 10
  7. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.