Teknologi Apa sing Investasi Pemasar C?

investasi teknologi pemasaran.png

Tinta Ireng ditindakake a Sinau Pemasaran C-level 2016, survey para pemasar saka 2000 perusahaan paling gedhe ing Amerika Serikat kanthi penghasilan tahunan kanthi anggaran pemasaran kolektif $ 5 milyar dolar kanggo tenaga kerja lan biaya.

Download Survei Pemasaran C-level Black Ink 2016

Sinau Utama saka Sinau Tinta Ireng

  • Prioritas para pemasar kudu luwih maju babagan merek lan sentrisitas pelanggan sing mbutuhake peningkatan dramatis kanggo infrastruktur Teknologi Pemasaran lan kapabilitas saluran omni.
  • Akses menyang majeng Analytics kanggo njupuk keputusan sing luwih cerdas"Minangka alangi paling gedhe kanggo entuk sukses ing saindenging dewan.
  • Bangunan sesambetan antar departemen / departemen penting kanggo sukses ing mbesuk, sanajan umume ora dianggep prioritas ing taun 2016.
  • Umumé, para pemasar luwih seneng investasi ing retensi pelanggan lan upaya upgrade, tinimbang akuisisi pelanggan.
  • Pemasar yakin bakal nglaporake sukses kampanye taktik nanging perjuangan ngirim syarat kontribusi finansial pemasaran menyang C-suite lan manajemen ndhuwur.
  • 3 kategori Martech paling apik sing bisa dituku ing taun 2016 yaiku Business Intelligence, Marketing Automation, Lan Interaksi Pelanggan solusi piranti lunak.

Nengsemake yen para pemasar wis sadhar yen kabeh aspek pengalaman pelanggan kena pengaruh ing retensi, nanging dheweke ora bisa ngatasi kesenjangan karo departemen liyane. Aku ora yakin carane ngapikake upaya akuisisi lan retensi tanpa kerja bareng karo sales, produk, layanan, lan departemen manajemen ing sawijining dina nalika reputasi sampeyan umum lan bisa diakses online kanggo kabeh wong. alangan sukses alat, sumber daya, lan kepemimpinan rinci ing asil… nanging kepiye sampeyan bisa nambah tanpa komunikasi merek lan njamin sukses ing deparemen?

Pangeluaran Teknologi Pemasaran Tinta Ireng

Saka sudut pandang alat, Teknologi Pemasaran minangka koleksi ewu solusi sing rusak. Pemain gedhe kaya Salesforce, Microsoft, Oracle, SAP, lan Adobe terus tuku platform sing luwih cilik sing mbenerake masalah ceruk - nanging ora ana sangsi manawa iki industri rumit kanthi akeh alat lan tumpang tindih. Aku rumangsa ora ana akeh tumpang tindih ing tumpukan pemasaran antarane perusahaan kasebut ing sanjabane pemain utama kasebut.

Sinau Pemasaran ROI Tingkat C 2016 Black Ink ROI nyoroti sawetara tren pemasaran umum lan umum sing ana ing perusahaan global kasebut, nanging uga sawetara nuansa unik ing antarane budaya perusahaan, preferensi anggaran, tantangan, lan kesempatan.

Download Survei Pemasaran C-level Black Ink 2016

Kita makarya karo sawetara perusahaan gedhe banget uga startup cilik lan aku ora yakin pandangane beda banget. Ing njaba anggaran lan sumber daya, usaha cilik lan menengah isih ngupayakake nglaporake sing luwih apik, otomatisasi kanggo nggedhekake sumber daya, lan program kanggo nambah pengalaman pelanggan. Paling ora, kita kabeh padha karo sing padha!

Babagan ROI Tinta Ireng

ROI Tinta Ireng minangka platform analitis pelanggan canggih kanggo sales, marketing, lan pimpinan P&L adhedhasar SaaS kanggo nambah akuisisi pelanggan, retensi, lan nambah kesempatan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.