We are Bukti yen Minat Teknologi Pemasaran Tuwuh!

Depositphotos 25271063 s

Para pamirsa saya tambah akeh. Ora sithik nalika rampung mboko sithik ing dasawarsa pungkasan. Tansaya tuwuh saben wulan amarga perusahaan saya akeh sing keputusane njupuk keputusan sing kudu ditindakake teknologi pemasaran.

Martech Zone wis tuwuh tekan meh 40% taun liwat taun… Rata-rata luwih saka 100,000 kunjungan saben wulan bebarengan karo ~ 75,000 pelanggan email (saiki kita lagi ing CircuPress - platform email sing dibangun kanggo WordPress). Kita Twitter, Facebook, Google+ lan pribadi akun terus bengkak uga. Aplikasi seluler saya akeh lan podcast gabungan karo Edge radio Web wis tekan 3,000,000 wong ngrungokake sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Wah!

Venture Beat bubar nindakake artikel pinunjul babagan negara pendanaan ing industri teknologi pemasaran.

Warta sing ala yaiku sanajan ana investasi $ 49.1 milyar sing kasebar ing antarane 537 produk teknologi pemasaran sing wis entuk dana utama, penetrasi sakabehe 25 produk teknologi pemasaran paling dhuwur ing 151 industri kalebu 4.1 persen. Mesthi wae, utamane, ing njaba gelembung Lembah Silicon.

Uga ora mudhun alon-alon. Laporan Scott Brinker luwih saka $ 21.8 milyar dana kanggo teknologi pemasaran… Tegese gelombang alat lan teknologi wis cedhak!

Napa minat saya mundhak?

  • Discovery - perusahaan wis ngembangake solusi lan miwiti nggawe alat terkenal sing nulungi mbantu perusahaan nyebarke lan ngukur upaya pemasaran. Nggoleki alat sing pas - kanthi pilihan sing gedhe kaya VB sing kasebut ing ndhuwur, angel.
  • pilihan - ana ewonan solusi ing kana! Dak kira ora gumun yen lanskap kasebut umume rata lan jembar. Perusahaan duwe kesempatan kanggo nemokake platform sing nyukupi kabutuhane tinimbang tuku solusi siji-ukuran sing kudu diganti proses.
  • price - rega IT wis ambruk nanging rega teknologi pemasaran tetep padha utawa malah saya mundhak. Miturut pamanggih kula, lan kita bakal ngawasi lan nuduhake macem-macem alat anyar sing murah lan fitur kompetitif karo platform sing wis lawas, kembung lan larang.
  • Ease - yen sampeyan tuku sistem otomasi pemasaran sawetara taun kepungkur, sampeyan kudu nandur modal ing staf teknis kanggo nyebarke lan ngatur solusine. Ora akeh maneh. Solusi anyar dadi luwih gampang digunakake lan digunakake, mula bisnis mbukak investasi luwih akeh ing papan kasebut amarga ora ana alangan mlebu sing larang.

Dadi apa sing ilang?

Aku wis nerangake analogi manawa adol teknologi pemasaran iku akeh kaya adol kulkas kanggo wong sing keluwen. Kulkas regane murah, akeh, fitur, lan bisa nggarap pekerjaan sing hebat. Nanging ora ono gunane yen sampeyan ora duwe panganan. Ing panganan teknologi pemasaran minangka strategi lan konten sing penting kanggo bahan bakar bisnis.

Amarga teknologi pemasaran wis dadi murah lan akeh, mula digunakake nanging ora bisa digunakake. Dasawarsa kepungkur, departemen pemasaran duwe strategi multi-taun lan sumber daya manungsa sing direncanakake kanthi tuku teknologi pemasaran utama. Saiki akeh perusahaan sing nggunakake teknologi tanpa strategi, utawa minangka gantine strategi. Ing kuwi sing didol ing industri iki mung ngidini para pemasar miskin nyebar luwih akeh sing ora entuk asil.

Kita kudu ngganti sing! Lan minangka publikasi babagan teknologi pemasaran, kita wis fokus ngowahi taun kepungkur. Nalika dijaluk karo perusahaan saiki, kita ora bisa nulis babagan solusine kajaba kita duwe informasi babagan masalah utama sing bakal ditindakake lan jinis strategi apa sing kudu digunakake kanthi solusi supaya bisa sukses. Dudu babagan fitur, nanging entuk manfaat.

Dadi apa sabanjure?

Kita ora tetep meneng lan nandur modal akeh wektu lan upaya kanggo strategi sampeyan kanggo mbantu sampeyan ... iki sing bakal ditindakake:

  • Desain ulang Situs - Kita duwe desain ulang blog sing saiki bakal diwiwiti. Iki bakal nggawe kita katon kaya publikasi digital tinimbang blog, sing dirancang dening antarmuka panganggo lan ahli desain ing Metu 31. Aku kalebu pratinjau ing ngisor iki!
  • Pangapikan Konten - kita lagi kerja bareng karo tim lan teknologi ing Tekan atom kanggo nyetel konten lan nggawe luwih akeh keterlibatan karo para sing maca. Kita uga duwe kemitraan apik karo panulis kopi sing pengin ditambahake kanggo mbantu ningkatake konten.
  • Tangkep Lead - Kita duwe akeh pembaca sing butuh pitulung lan ora ngerti arep golek endi. Rancang ulang kalebu nyakup pengambilan formulir lan solusi sing dituduhake karo saben postingan. Butuh pitulung lan sampeyan bakal bisa njaluk - langsung diarahake menyang tim utawa salah sawijining mitra.
  • podcast - Kita ngupayakake supaya luwih akeh profesional industri lan pemasar ing podcast karo wong-wong sing hebat Strategi Situs. Kita bakal nindakake tugas sing luwih apik kanggo promosi acara liwat situs lan program email. Podcast wis tekan ton wong lan kita kudu luwih becik nyuntikake ing saindhenging situs lan aplikasi.
  • App Mobile - Sayange, perusahaan aplikasi seluler sing nggawe app nutup bagean bisnis, mula bakal nggarap rekayasa aplikasi anyar kanggo taun anyar sing kalebu pariwara lan panangkepan timbal kaya situs kita.
  • Webinars - Kita seneng karo klien ReadyTalk, lan saiki ngupayakake nggawe webinar kanggo sampeyan saben wulan kanggo mbantu sampeyan babagan kabutuhan teknologi bisnis lan pemasaran!
  • Acara - Taun kepungkur kita duwe acara apik tenan ing kutha Indianapolis sing narik luwih saka 250 pamiarsa kanggo golek dhuwit kanggo amal. Kita bakal ngupayakake nggawe acara sing luwih gedhe ing kene ing Indianapolis - utamane amarga Salesforce pindhah konferensi Konferensi menyang New York. Kita isih yakin ana kesempatan sing luar biasa ing konferensi pemasaran lan teknologi tengah. Festival musik sing dilampirake minangka tambahan sing apik!
  • Video - kita ngluncurake Klip Pemasaran lan bakal nggabungake Podcast uga kanggo nerbitake streaming video biasa kanggo mbantu para sing maca.

Kita uga nyoba koordinasi lan kerja luwih cedhak karo mitra industri liyane, kaya Pemeriksa Sosial Sosial, ing Isi Marketing Institute, CopyBlogger, MarketingProfs, MarketingSherpa, Ekspo Media Anyar, Kepala Teknologi Teknisi, lan macem-macem asosiasi. Organisasi kasebut duwe sumber pendhidhikan, keahlian, konferensi online, lan acara tahunan sing luar biasa sing pengin didhukung lan promosi karo komunitas kita dhewe.

Saka sudut pandang agensi, DK New Media wis fokus banget, mung bisa digunakake karo platform pemasaran, perusahaan pemasaran, panyedhiya teknologi pemasaran lan perusahaan teknologi ing 2014. Jenn Lisak (saiki dadi mitra) lan aku meksa merek Teknologi Pemasaran dadi sorotan lan nyuda visibilitas DK New Media.

Apa aku ngarani desain ulang? Mangkene puncak sneak. Bakal responsif kanthi lengkap supaya bisa nambah pengalaman pangguna web seluler sing saya suwe saya gedhe! Kabeh kaca situs wis dirancang lan pangembang wis wiwit bisa digunakake!

Martech Zone

2 Komentar

  1. 1

    Apik dadi bagean saka komunikasi Marketing Tech Bog sing sukses. Iki minangka taun pertumbuhan lan kemitraan sing apik, lan kita seneng banget babagan rencana mbesuk. Sukses blog sampeyan minangka bukti fokus sampeyan, Doug. Seneng ana ing langkah kunci karo sampeyan nalika nggawe wates pemasaran digital kanthi informasi sing apik!

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.