Kesenjangan Teknologi Pemasaran?

Gulung Relay OlimpiadeWis pirang-pirang taun kepungkur aku dadi analis ing Surat kabar. Saben minggu aku nyusun data saka sistem produksi lan distribusi, lan kerja golek wektu utawa dhuwit sing bisa disimpen. Iki tugas sing nantang nanging aku duwe kepemimpinan sing apik lan sajrone dasawarsa kerja ing kana, kita nyuda anggaran operasional saben taun.

Iki minangka tugas sing apik banget. Aku tanggung jawab pribadi kanggo anggaran mayuta-yuta dolar - mula golek sampah ora mung ngidini perusahaan ngirit dhuwit, nanging uga ngidini aku nglampahi dhuwit nalika butuh banget. Kasedhiya nyedhiyakake karyawan kanthi alat lan teknologi sing dibutuhake supaya urip luwih gampang.

Nggoleki kesempatan ing sistem meh mesthi nggawa kita Sambungan ing sistem, nanging ora ing proses sing beda dhewe. Umume bengi, mesin presses sampurna, peralatan sisipan ora ana cacat, truk mlaku kanthi apik, lan operator makarya kanthi tliti nggawa kertas ing lawang sampeyan. Nanging, ing antarane konveyor macet, garis gagal, palet ambruk, truk truk gagal, lan lalu lintas nyetop operator.

Kanthi pirang-pirang dekade marketing analisis saiki ing mburiku, kesempatan ora diganti. Ing padamelanku, situs-situs kasebut bisa digunakake kanthi apik, buletin kasebut oke, Analytics ora apa-apa, blog apik banget, ajakan-ajakan lagi diklik, lan petunjuk ditambahake menyang Salesforce.

Nanging, kabeh titik sambungan ing antarane kurang. Newsletter ora disinkronake karo situs utawa Analytics. The Analytics nyekel bridge saka statistik, nanging ora sawetara informasi penting saka situs utawa blog. Blog kasebut narik akeh lalu lintas, nanging nelusuri wong saka blog menyang situs perusahaan ilang. Lan ing Salesforce, kita ora nglacak tembung kunci sing nggawa, artikel sing diwaca, utawa CTA sing diklik. Sambungane rusak.

Lan ora gampang diatasi!

Tim Pemasaran ngerti apa sing kudu ditindakake, dheweke mung kekurangan sumber daya supaya bisa digunakake saiki kanthi lancar. Aku ora yakin iki beda karo perusahaan liyane… kabeh kita berjuang kanthi ora efisien amarga kepiye sistem integrasi lan otomatis. Wis pirang-pirang taun dadi semangatku, nanging aku ora yakin manawa ana pangembangan gedhe sing nyebabake pasar.

Nalika ndeleng masa depan Teknologi Pemasaran, aku ora ngandel yen ana kesempatan ing media ... Aku yakin bisa uga ana hubungane.

2 Komentar

  1. 1

    Ok sampeyan stumped kula, ing loro count. Pisanan, apa penting kanggo ngitung? Apa yen sampeyan mung nindakake apa sing sampeyan lakoni lan ora ngukur, apa isih bakal dianggep? Kapindho, aku bingung karo "Salesforce" dadi aku bakal ngerteni ...

    • 2

      Hi Penny!

      Yen ora ngetung, kepiye carane ngerti yen karya kita entuk bathi? Re: Salesforce - iku piranti lunak minangka layanan (online) customer relationship manager (CRM). Sejatine, sampeyan bisa nglacak pimpinan lan pelanggan, saben titik tutul karo wong-wong mau, kesempatan, lan liya-liyane. 'sejarah ing pucuk driji.

      Aku bungah sampeyan takon! Kadang aku dadi rada geeky kene 🙂
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.