Martech Saiki kasedhiya ing Google Currents

Google Currents

Yen sampeyan duwe Smartphone utawa Tablet, ndeleng situs web bisa uga angel. Google nylametake Google Currents.

Google Currents minangka Google Reader ing steroid, malah ngidini para penerbit ngoptimalake konten lan ngatur nggunakake Google Currents Producer.

Martech ing Google Currents

Priksa manawa sampeyan langganan Martech ing Google Currents. Kita wis entuk kabeh bagean sing dibagi, acara radio, video lan uga acara Konten Google+!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.