Podcast Pemasaran Kita Kasedhiya ing Stitcher!

tukang jahit

Marty Thompson ngenalake aku menyang Stitcher, aplikasi hebat sing nggabungake podcast lan gampang ditemokake ing piranti seluler sampeyan. Apa sampeyan lagi ing iPhone, Android, blackberry, utawa Kelapa Sawit - sampeyan bisa ndownload Stitcher lan saiki ngrungokake Podcast Pemasaran karo Edge Radio Web.

Pamirsa acara wis saya rame lan kita seneng karo tamu-tamu kalebu Lisa Sabin-Wilson, Eric Tobias, Chris Brogan, Debbie Weil, Jason Falls, Scott Stratten, Nicholas Carr… Lan liya-liyane. Acara kasebut wis diunduh kaping 5,000 lan uga kasedhiya ing iTunes. Saben minggu, sampeyan bisa mlebu menyang ruang obrolan acara sing ngrungokake para pamirsa, nambah nilai ing acara kasebut lan takon.

Yen sampeyan ngetutake Blog Tech Marketing ing Facebook, sampeyan bakal entuk kabar nalika acara bakal diwiwiti. Muga-muga sampeyan bisa gabung karo kita saben minggu, dadi kesempatan sing apik kanggo sinau saka pimpinan Pemasaran lan Teknologi. Yen sampeyan kepengin melu acara kasebut, kita wis maca sawetara wulan nanging kudu ngerti liwat situs kasebut. Yen sampeyan ana ing Indianapolis, sampeyan bisa uga nuduhake acara ing kantor kami.

Matur suwun dhukungan - lan gawe akun gratis ing Stitcher kanggo ngrungokake acara paling anyar! Dheweke saiki duwe kontes sing bisa menang Sonos S5 + ZoneBridge (regane $ 500).

One comment

  1. 1

    Nganyari kiriman kasebut kanthi wawancara video sing apik karo Jeff saka @geekazine ing #bwela. Priksa manawa ngrungokake acara radio - mesthi dadi obrolan sing apik karo para tamu sing luar biasa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.