Nggawe Sukses Pemasaran ing 2017

2017

Nalika musim Natal bisa uga diwiwiti, karo partai staf dijadwalake lan pie mince nindakake tugas ing kantor, iki uga wektu kanggo mikir luwih dhisik nganti 2017 kanggo mesthekake yen ing wektu 12 wulan, para pemasar bakal ngrayakake sukses sing wis dideleng. Sanajan CMO ing saindenging negara bisa uga napas lega sawise tantangan ing taun 2016, saiki durung waktune dadi puas.

Ing taun kepungkur, kita wis ndeleng para raksasa teknologi sing beda-beda nawakake, kayata UberEats, Amazon toko buku lan Apple ngeculake jack headphone, kabeh mau meksa usaha mikir kepiye uga evolusi. Ndhaptar dhaptar topik sing paling dibahas yaiku Realitas Virtual, otomatisasi lan etos wiwitan kanggo nantang norma.

Nindakake keputusan bisnis lan tren anyar sing misuwur iki, pimpinan bisnis kepeksa takon apa jinis pangowahan sing kudu dipikirake uga. Saiki wayahe para pemasar kudu nimbang langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo njamin pengalaman sing fokus ing pelanggan ing 2017.

Pelanggan iku Kunci

Yen keputusan bisnis sing dijupuk dening merek gedhe wis nuduhake apa wae ing taun iki, pelanggan dadi kunci. Pisanan lan paling penting, para pemasar pancen kudu duwe pola pikir iki kanggo saben investasi ing taun 2017. Dheweke kudu mikir babagan konten sing dikarepake pelanggan, apa sing bakal ditindakake, lan sing paling penting, kepiye carane pengin nampa konten iki. Kanthi ndeleng cara bisa nyambung karo para pelanggan kanthi luwih apik, bisnis bisa entuk akeh.

Nggawe Seluler dadi Prioritas

Siji-sijine cara kanggo ngobrol karo pelanggan saiki yaiku nyedhaki cara sing paling asring digunakake. Kanthi 80% wong diwasa ing Inggris duwe smartphone ora kaget yen umume bisnis iki minangka piranti utama kanggo nggayuh pangguna pungkasan. Nanging, kita kaget banget nalika bubar Gangguan Digital nglaporake manawa 36% bisnis isih ora duwe situs web seluler. Saiki wayahe para pemasar mesthekake yen ora ilang amarga ora nawakake pilihan seluler, dene sing wis duwe situs seluler kudu mriksa manawa tawaran kasebut bisa ditrapake kanthi gampang kaya pangguna.

Situs seluler kudu dianggep penting banget karo situs desktop. Mesthi gampang dilayari, kanthi kabeh fitur sing ditemokake ing desktop, lan ora kudu kekacoan utawa angel ditindakake. Iki mbutuhake menu, ikon, lan toolbar sing bisa digulung sing nyenengake. Unsur-unsur kasebut kudu dicocogake karo tata letak sing logis lan basa ringkes supaya situs seluler kasebut apik banget, nanging uga bisa dicerna.

Ngoptimalake Investasi

2016 wis nyebabake akeh teknologi lan tren anyar sing bisa dipikirake bisnis. Nanging, mlebu taun anyar, para pemasar kudu ati-ati supaya ora investasi ing teknologi kanggo teknologi. Kanggo 36% sing ujar ing Gangguan Digital nglaporake manawa bisnis kudu nginvestasi luwih akeh ing digital kanggo inovasi, penting investasi kasebut digawe sawise riset kanthi tliti nalika bisnis duwe katrampilan kanggo nggedhekake investasi kasebut lan mung yen kasus panggunaan asli wis ditemtokake.

Download Laporan Digital Disruptor

Tanpa mentalitas iki, bisnis mbebayani mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo prekara sing ora bisa dijaga. Contone, 53% saka pemasar ngakoni sampeyan ngupayakake nggunakake piranti lunak otomasi pemasaran ngluwihi investasi dhisikan. Kajaba iku, panjaluk saka pelanggan kudu ana. Yen dheweke ora kepengin nggunakake teknologi anyar kanggo sesambungan karo merek sampeyan, mula bakal dadi investasi sing boros.

Kanggo mlebu 2017 kanthi strategi digital sing kuat, para pemasar kudu nganggep kabeh poin kasebut. Pelanggan tetep dadi inti saka kabeh keputusan, nalika terus-terusan mbiji nilai sing bisa ditindakake tren lan teknologi anyar, tegese perusahaan bisa nggawe hubungan sing luwih kuat karo pangguna pungkasan, lan pungkasane nguatake kasetyan merek.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.