Pengeluaran Marketing Ngalih menyang Panelusuran

Aku lagi wae ngomong ing daerah Pikiran sing landhep acara lan nerangake Dominasi Mesin Telusuran ing Web 2.0. Umume sukses blogging bisnis lan pindhah menyang media sosial kanggo perusahaan didhukung dening Search Engine. Ora cukup kanggo nggawe situs sing adhem lan ngenteni ditemokake - sampeyan kudu nggawe situs sampeyan bisa ditemokake lan golek media liyane kanggo nyebar kabar.

Mangkene sawetara sorotan sing dijupuk saka asil survey:

SEMPO wis ngluncurake analisis dina iki ing konferensi Strategi Mesin Telusuran. Nalika angka kasebut katon kuat, lan nggambarake kepinginan supaya para pemasar terus mbuwang telusuran, survey ora bisa ngramal asil saka kekurangan inventarisasi telusuran (telusuran) sing disebabake dening penurunan ekonomi utama.

Beban Pemasaran Ngalih menyang Panelusuran

Panemuan kritis yaiku mbuwang marketing search mundhak biaya pariwara majalah cetak, pangembangan situs web lan fungsi pemasaran liyane, amarga para pemasar intine ngowahi bagean saka pai sing dibuwang, ngetutake konsumen amarga saya akeh gumantung karo mesin telusuran kanggo nindakake riset sadurunge tuku.

Mangkene temokake kunci:

  1. Industri SEM Amerika Utara tuwuh saka $ 9.4 milyar ing taun 2006 dadi $ 12.2 milyar ing taun 2007, ngungkuli proyeksi sadurunge $ 11.5 milyar kanggo taun 2007
  2. Pengeluaran SEM Amerika Utara saiki diprakirake dadi $ 25.2 milyar ing 2011, mundhak sacara signifikan saka prakiraan $ 18.6 milyar taun kepungkur.
  3. Pemasar nemokake luwih akeh dolar telusuran kanthi mbayar dhuwit saka belanja majalah cetak, pangembangan situs web, surat langsung lan program pemasaran liyane.
  4. Penempatan sing dibayar entuk 87.4% mbuwang taun 2007; SEO organik, 10.5%; kalebu mbayar, 07%, lan investasi teknologi, 1.4%.
  5. Google Ads tetep dadi program iklan telusuran sing paling populer, nanging belanja telusuran sing disponsori Google lan Yahoo wis mudhun wiwit setaun kepungkur.

SEMPO - Ganti Dhuwit

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kaleb,

      Sampeyan, bisa uga duwe situs sing paling ala sing dakdeleng. Cetha banget manawa sampeyan mung nyoba narik lalu lintas mesin telusuran menyang situs sampeyan kanthi mbuwang sawetara potongan teks ing antarane. Muga-muga sampeyan ora nyoba mung ngangkut lalu lintas.

      Doug

  2. 3

    Statistik Cjku ora ujar manawa wezeemall minangka situs paling ala. Komentar sing dakkirim yaiku kanggo mbantu para pamaca amarga cocog karo topik kiriman sampeyan .... Nanging sampeyan kepenak miturut pendapat sampeyan.

    • 4

      Hai Caleb,

      Aku kepengin ngerti manawa sampeyan ora mbuwang tautan kanggo nyoba golek keuntungan. Aku njaluk ngapura amarga ngina lan ngapresiasi sampeyan nambah obrolan.

      Maksudku kanggo mangsuli yaiku priksa manawa sampeyan 'nyata' lan dudu sawetara spammer. Elinga yen aku ora mung mbusak tautan - aku pengin mriksa dhisik.

      Doug

  3. 5

    Hai Douglas,

    Informasi sing apik banget ing kiriman sampeyan. Kita menehi saran marang kabeh klien teknologi bisnis supaya luwih fokus ing visibilitas online, lan telusuran lagi diwiwiti. Nanging aku mikir ana bebaya yen nyuda akeh dhuwit saka fungsi pemasaran liyane, utamane pangembangan situs web. Kanthi situs web kasebut minangka pusat program pemasaran - lan pemasaran teknologi tinggi sing wis diwenehake - mula kaget carane akeh situs web sing ora efektif. (Lan aku dudu pangembang situs web.)

    Lalu lintas mesthine minangka salah sawijining telung kunci kanggo nambah penghasilan, lan pemasaran telusuran iku cocog kanggo iki. Nanging kemampuan kanggo ngowahi lalu lintas menyang pelanggan minangka kunci sing nomer loro, sing padha penting.

    Aku ngerti manawa kiriman sampeyan mung ngirim informasi lan ora menehi pernyataan. Mung kepengin weruh apa sing sampeyan pikirake.

    Susan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.