Apa Ketrampilan Pemasaran Modern Penting ing taun 2018?

Ketrampilan Pemasaran kanggo taun 2018

Sawetara wulan pungkasan aku nggarap kurikulum kanggo lokakarya pemasaran digital lan sertifikasi kanggo perusahaan internasional lan universitas. Iki minangka perjalanan sing luar biasa - nganalisa babagan kepiye para pemasar siyap ing program gelar formal, lan ngenali kesenjangan sing bakal nggawe katrampilan luwih bisa dipasar ing papan kerja.

Kunci program gelar tradisional yaiku kurikulum asring mbutuhake sawetara taun kanggo disetujoni. Sayange, iki ndadekake sawetara lulusan wis kliwat nalika mlebu ing papan makarya kajaba duwe magang sing konstruktif banget.

Luwih penting tinimbang sinau babagan malang platform teknologi pemasaran, para pemasar kudu duwe pendekatan disiplin kanggo ngrancang, ngukur, lan nglakokake inisiatif pemasaran. Pramila aku ngembangake dhaptar kampanye kampanye pemasaran… Dhaptar lengkap sing nggawe inisiatif sampeyan bakal sukses kaya saiki.

Teknologi lan media sosial menehi pengaruh banget marang pemasaran sajrone sawetara taun kepungkur. Dadi, sing duwe usaha cilik, wirausahawan, lan pemasar bisa nganyari set katrampilan supaya bisa melu karo konsumen (Gen Z) generasi sabanjure kanthi efektif nggunakake teknologi progresif. Sarjana Pemasaran Universitas Maryville

Universitas Maryville nggabungake dhaptar katrampilan rinci iki sing dibutuhake kanggo para pemasar supaya sukses ing papan makarya. Priksa manawa maca kiriman lengkap karo infographic ing ngisor iki, 11 Ketrampilan Pemasaran Modern kanggo para Inovator Bisnis sing dikuasai.

Ketrampilan Pemasaran Modern Penting kanggo taun 2018

  1. Pemasaran Konten - Organisasi kabeh jinis bisa nggunakake pemasar sing nggawe konten asli, makarya, lan kreatif. 86% pemasar nggunakake pemasaran konten minangka bagean rutin saka strategi, apa sing digunakake kanggo konglomerat global utawa bisnis lokal cilik, Nanging, mung 36% ngevaluasi keahlian pemasaran konten sing wis diwasa utawa canggih. Nggawe lan manajemen konten, analitik web, lan manajemen proyek digital minangka keahlian utama ing bidang iki.
  2. Pemasaran Seluler - 219.8 yuta wong Amerika - 67.3% populasi AS - duwe smartphone. Iki nggawe strategi seluler penting kanggo upaya pemasaran organisasi. Kesempatan kanggo nggayuh pamirsa sing akeh liwat ponsel bisa ditemtokake, amarga wong Amerika ndeleng telpon rata-rata kaping 47 kaping dina. Nomer kasebut meh kaping pindho kanggo wong-wong Amerika umur 18 - 24, sing mriksa telpon rata-rata kaping 86 kaping saben dina Kaprigelan utama ing wilayah kasebut kalebu desain seluler, pangembangan seluler, lan analitik e-commerce.
  3. Pemasaran E-mail - Pemasaran e-mail wis dadi strategi pokok sajrone pirang-pirang taun lan bakal terus. 86% pemasar nggunakake email kanggo nyebar konten pemasaran. Otomatisasi pemasaran, strategi keterlibatan pelanggan, lan strategi pertumbuhan pelanggan kabeh penting kanggo mateni strategi iki.
  4. Pemasaran Media Sosial - 70% Gen Z tuku produk lan layanan liwat media sosial, nggawe pemasaran media sosial minangka taktik penting kanggo nggayuh demografi 69% Gen Z nggunakake Instagram, dadi platform media sosial paling populer ing generasi kasebut. Iki diikuti karo Facebook lan Snapchat, sing masing-masing digunakake 67%. Rata-rata, para pemasar nggunakake limang platform media sosial kanggo nyebarake konten. Keahlian utama ing bidang iki kalebu manajemen media sosial, strategi konten, lan arah kreatif.
  5. Pemasaran Mesin Telusuran - Entuk lalu lintas liwat telusuran organik lan mbayar mbutuhake para pemasar supaya tetep tetep owah kanthi tetep. Contone, Google nganyari algoritma luwih saka 500 kaping setahun. Optimisasi mesin telusuran (SEO) lan anané organik dadi prioritas utama ing antarane 69% pemasar mlebu Amerika Utara SEO, pariwara telusuran mbayar, lan optimalisasi situs web minangka katrampilan utama ing wilayah kasebut.
  6. Produksi Video - 76% pemasar ngasilake video minangka bagean saka strategi pemasaran Video kasebut bisa nggabungake wawancara, animasi, lan gaya crita liyane. Iki minangka komponen penting kanggo nggayuh Gen Z. 95% generasi nggunakake Youtube, kanthi 50% wong ujar "ora bisa urip tanpa" situs web sing didhukung video kasebut. Keahlian utama ing bidang iki kalebu nyunting video, animasi, lan kurasi konten.
  7. Analisis Data - 85% pemasar nggunakake alat analitik ing taktik pemasaran. Analytics minangka skill paling angel nomer loro sing ditemtokake kanggo bakat pemasaran anyar, kanthi 20% pemasar sing angel ditemokake Sanajan ana kasusahan kasebut, 59% pemasar ngrencanakake nambah katrampilan analitik bisnis digital ing organisasi. Penambangan data, visualisasi data, lan analisis statistik minangka keterampilan utama ing wilayah kasebut.
  8. Blogging - 70% pemasar nggunakake blog kanggo nyebarke konten kanggo tujuan pemasaran lan blog kanthi luwih cepet bisa ningkatake lalu lintas Perusahaan sing nerbitake 16+ kiriman saben wulan entuk lalu lintas meh 3.5 kali luwih akeh tinimbang perusahaan sing nerbitake antara 0-4 postingan saben wulan. Keahlian utama ing bidang iki kalebu kreativitas, panulisan, lan orisinalitas.
  9. Ketrampilan Operasional - Ketrampilan operasional strategis minangka skill utama sing ditemtokake para pemasar digital penting banget supaya bisa memenuhi panjaluk sakabehe. Nanging, iki uga bisa ditemokake minangka skill sing paling angel kanggo nyedhiyakake bakat pemasaran anyar. Pangukuran anggaran, penyelarasan organisasi, lan pangukuran ROI lan metrik minangka katrampilan utama ing wilayah kasebut.
  10. Ketrampilan Pengalaman Anggota - Analitis pengalaman pangguna minangka tren sing paling tantangan kanggo para pemasar. Nanging, spesialis pengalaman pangguna bisa menehi terang pilihan lan prilaku pelanggan lan mbantu ngrancang situs web lan aplikasi kanggo nyurung retensi lan penjualan pelanggan. Riset, nyedhiyakake wawasan prilaku pelanggan, lan kode minangka katrampilan penting ing wilayah kasebut.
  11. Keahlian Desain Dasar - 18% pemasar nglaporake katrampilan desain kaya sing angel ditemokake ing bakat pemasaran anyar, dadi katrampilan paling angel nomer telu sing ditemtokake ing bakat pemasaran anyar Nanging, konten pemasaran ing kabeh format isih kudu narik kawigaten kanthi visual, lan katrampilan kasebut terus dadi panjaluk. Keahlian utama ing wilayah iki kalebu desain grafis, kreativitas, lan desain visual.

Mangkene infographic lengkap:

Skills Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.