Tantangan lan Kesempatan Segmenasi Pemasaran

segmentasi

Pelanggan ngarepake pengalaman sing dipersonalisasi lan para pemasar jelas ndeleng kesempatan babagan pamisahan pemasaran lan personalisasi. Kasunyatane, program media khusus nggawe tingkat respons sing luwih apik, tambah akeh penjualan lan persepsi merek sing kuwat kanggo 48% pemasar. Email khusus nduwe 6 kali tarif nanggepi email umum lan strategi personalisasi sing mantep ing saluran bisa ngirim 5 nganti 8 kaping ROI babagan belanja pemasaran.

Apa sing diarani Segmen Pasar

Segmentasi minangka proses pemisahan basis pelanggan utawa calon pasar sampeyan menyang klompok sing ditemtokake sing duwe demografi, kabutuhan, minat, prioritas, lan / utawa karakteristik regional. Segmentasi ngidini para pemasar ngleksanakake strategi pribadi sing cocog banget lan ditargetake kanggo saben klompok - nambah efektivitas kampanye kanthi sakabehe.

Amarga 86% konsumen ujar manawa personalisasi duwe peran ing keputusan tuku, kenapa para pemasar nyoba mbagi lan nggawe pribadi?

  • 36% pemasar nglaporake manawa nggawe pesen khusus ing saluran minangka tantangan.
  • 85% merek ujar strategi #segmentasi adhedhasar kluster sing jembar lan sederhana.
  • Kurang saka 10% pengecer level paling dhuwur ujar manawa efektif banget ing #personalisasi.
  • 35% pemasar B2C ujar manawa nggawe siji tampilan kanggo saben pelanggan liwat saluran minangka tantangan ekstrem.

Ing infographic iki, Kahuna rincian kenapa segmentasi lan personalisasi dudu sing dikarepake nanging kudu, ngasilake saka pamindhahan sing gampang banget, lan apa sing ngindhari para pemasar.

Segmen Pasar lan Personalisasi

Babagan Kahuna

Kahuna minangka platform otomasi komunikasi sing nggunakake data lintas-saluran sing sugih kanggo nggawe lan ngirim pesen khusus ing skala. Gunakake saluran push, email, in-app, lan sosial kanggo komunikasi karo pelanggan kapan lan ing endi kemungkinan umume melu.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.