Pemasaran, Penjualan & Layanan: Aturan Anyar saka Keterlibatan Pelanggan

Layar layar 2013 12 09 ing 4.27.05 PM

Minangka media sosial menehi pelanggan swara luwih banter tinimbang sadurunge, perusahaan sing paling pinter wis ganti cara nyedhaki pemasaran, layanan pelanggan, lan penjualan. Saben dina, konsumen Amerika nindakake 2.4 milyar obrolan sing gegandhengan karo merek. Kepiye perusahaan sampeyan bakal dibahas? Pelanggan sing seneng dadi kanca perusahaan sing paling apik lan mbantu sampeyan ngerti aturan anyar keterlibatan pelanggan, SAP wis nyusun kabeh informasi penting menyang infographic ing ngisor iki.

Nalika produk perusahaan penting, mung 40% kekarepan masarakat kanggo nyaranake perusahaan kasebut ditemtokake dening pemahaman produk lan 60% ditemtokake dening pemahaman perusahaan kasebut. Sanajan perusahaan ora bisa ngontrol maneh dialog babagan perusahaan kasebut, mesthine bisa menehi perhatian lan mbentuk miturut cara sing paling apik.

Nalika nerangake babagan penjualan, pelanggan kudu melu lan perusahaan sing cerdas bisa nindakake iki kanthi mangertos tantangan unik para pelanggan, sambung karo dheweke awal kanggo nyipta visi, lan nggawe pengalaman tuku sing bisa ditunggu kanggo dicritakake karo kanca-kanca .

Layanan pelanggan kelas donya penting banget kanggo nggawe para pendukung pelanggan. 59% pelanggan gelem nyoba merek anyar kanggo entuk layanan pelanggan sing luwih apik. Yen sampeyan luwih ngerti babagan pelanggan tinimbang sing ngerti babagan sampeyan, sampeyan bisa nggawe manawa merek sampeyan mesthi diucapake.

Aturan Anyar SAP

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.