Apa Sampeyan Bakal Ilang Pakaryan Marketing menyang Robot?

Munggah saka Robot

Iki minangka salah sawijining kiriman sing sampeyan snicker… banjur golek bourbon supaya lali. Sekilas, iki misale jek minangka pitakonan sing ora konyol. Kepiye carane sampeyan bisa ngganti manajer pemasaran? Iki mbutuhake katrampilan nyinaoni prilaku konsumen kanthi tliti, nganalisa data lan tren sing kompleks kanthi objektif, lan mikir kanthi kreatif supaya bisa nemokake solusi sing bisa digunakake.

Pitakon kasebut kudu ngrembug tugas apa sing sejatine ditindakake minangka pemasar saben dina, lan apa sing kudu ditindakake para pemasar saben dina. Umume para pemasar mindhah data saka sistem menyang sistem, ngembangake lan nganalisis laporan kanggo menehi bukti yen eksperimen kasebut valid, ora valid, utawa bisa dioptimalake, banjur nggunakake kreativitas kanggo ngasilake asil bisnis.

Ngasilake asil bisnis kanthi kreativitas katon dadi dhasar saben pemasar, sanajan akeh pemasar ora cukup wektu kanggo nindakake perkara kasebut. Sistem wis ketinggalan jaman, sistem ora komunikasi, pasar ganti, lan kita butuh metodologi sing lincah, sanajan mung supaya terus maju. Asile, sebagian besar usaha kita dilampahi njaba regane sejatine - kreativitas. Lan kreativitas bisa dadi alangan paling angel kanggo diganti robot. Ngandika ... tugas sing kita lakoni biasane bisa diganti luwih cepet tinimbang sing sampeyan kira.

Kemajuan teknologi nyenengake para pemasar amarga bakal ngilangi tugas sing biasa, bola-bali, lan analitis lan nggawe kita luwih fokus ing upaya ing talenta - kreativitas.

  • Sinau Mesin - kanthi tambah akeh data integrasi data pasar sing dipakani, data kompetitif, lan data konsumen, janji sinau mesin yaiku sistem bisa menehi saran, nglakokake, lan malah ngoptimalake macem-macem tes. Pikirake suwene wektu sampeyan bakal bali nalika ora kudu pijet lan data pitakon bola-bali.
  • Kacerdhasan gawéyan - nalika singularitas bisa uga sawetara puluh taun kepungkur, intelijen buatan minangka kemajuan sing nyenengake ing bidang pemasaran. AI isih mbutuhake data tanpa wates kanggo nggayuh level kreatif manungsa saiki, mula ora diraguhi manawa manajer bakal diganti mengko wae.

Nanging ora ateges AI ora bakal nate nurunake kreativitas. Bayangake sistem sing nganalisa data klik-tayang ing iklan - banjur analisa iklan kompetitif. Mbok AI bisa sinau cara nggawe variasi logis ing judhul lan visual kanggo ngoptimalake klik-tayang lan konversi. Kita ora adoh saka taun kasebut - sistem iki ana ing kene.

Kreativitas manungsa gampang ditiru, nanging bakal angel ditiru. Aku ora percaya tenan yen bakal weruh robot berkembang dadi kampanye kreatif kaya sing ditindakake Leisurejobs kanthi infographic iki. Nanging aku yakin sawetara taun bakal bisa sinau lan nyalin!

47% tenaga kerja manungsa bakal diganti robot ing taun 2035, apa kemungkinan sampeyan bakal diganti?

Apa Pakaryan Sampeyan Bakal Ilang?

Robot Manajer Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.