Wayahe kanggo Review Pemasaran Akhir taun

Depositphotos 13973177 s

Wayahe taun maneh ... nalika sampeyan kudu nyelehake wektu kanggo mriksa rencana pemasaran tahunan sampeyan. Taun ngarep bisa uga luwih penting tinimbang taun sadurunge kanthi nggunakake strategi media sosial kanthi cepet. Mangkene sing nyaranake dikumpulake:

  • Belanja Marketing kanthi Sedheng - iki dhuwit nyata sing dibayar kanggo upaya pemasaran lan pariwara eksternal. Ngilangi kategori kasebut uga penting. Kanthi tembung liyane, aja mung dhaptar 'online'… mbuwang online menyang situs web, pemasaran mesin telusuran, media sosial, lsp.
  • Marketing Resources Mbuwang dening Sedheng - iki biaya sumber daya internal ing tenaga kerja manungsa uga pasokan lan peralatan. Maneh, priksa manawa ngilangi saben medium dadi penyebut umum paling murah.
  • Akuisisi Pelanggan utawa Penjualan Produk kanthi Sedheng - Iki minangka jumlah lan jumlah penghasilan sing dikumpulake kanthi medium ... kalebu rujukan uga lisan. Ngerteni pinten pelanggan, uga regane para pelanggan, penting banget kanggo ngrencanakake taun ngarep. Sawetara media bisa uga ngetung jumlah sing luwih sithik ... nanging transaksi sing luwih gedhe.
  • Retensi Pelanggan kanthi Sedheng - iki butuh usaha tambahan, nanging ngerti apa sing ditindakake perusahaan sing nyebabake retensi pelanggan. Kaping pirang-pirang program pendidikan lan konsultasi dianggep minangka biaya. Kenali regane layanan sing sampeyan lakoni tanpa biaya ... sampeyan bisa ngerteni paling akeh keuntungan ing kene!
  • Mbandingake Taun Liwat Taun - kepiye kinerja strategi pemasaran sampeyan dibandhingake taun kepungkur? Sampeyan bisa yakin yen bakal ganti taun ngarep! Ngganti campuran media, sumber daya lan strategi bakal nambah investasi sampeyan.

Aja nolak review pemasaran pungkasan taun. Umume perusahaan nggunakake dhuwit kanggo pemasaran ing endi sumber daya, ing endi mikir bathi saka, utawa saka ngendi sing paling kepenak. Nindakake kajian akhir taun bakal nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo nyerang taun ngarep kanthi strategi menang sing anyar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.