Real Estate Marketing Online wis berkembang

pemasaran real estate

Industri Real Estate ngalami owah-owahan gedhe amarga gelembung omah (diprediksi ing kene), pangowahan teknologi, lan dominasi telusuran kanthi online. Gelembung uga munggah lan mudhun banget saka pasar hipotek wis meksa agen real estate supaya luwih ati-ati karo investasi pemasaran.

Teknologi uga wis ganti. Integrasi seluler lan teknologi online nawakake sistem sing nawakake agen real estate aplikasi sing kuat, kalebu tur real estate virtual, tur real estate virtual seluler, lan tur real estate audio. Sistem kasebut ora terjangkau kanggo Agen Real Estate sawetara taun kepungkur - agen kasebut kudu nggabungake kekuwatan karo kompetisi liyane tinimbang duwe aplikasi kasebut dhewe.

Malah Google entuk Game Real Estate Mei kepungkur. Agen lan properti kasebut bisa dikirim menyang Real Estate Google Maps. Klik link Pilihan Telusuran ing sisih tengen tombol Search Maps lan dhaptar drop-down bakal katon. Pilih Real Estate lan sampeyan entuk aplikasi sing kuat:
dhaptar-real estate-google.png

Luwih saka 56% kabeh telusuran Internet ing "real estate" lan istilah sing gegandhengan ditindakake ing Google lan situs mitra, miturut Google. Nyurung data menyang Google malah bisa digunakake kanthi otomatis Google Base Data API.

3 Komentar

  1. 1

    Mung siji bab sing dakkandhakake – sinopsis sing hebat: SMS saya relevan karo ruang real estate seluler. Panggunaan saiki munggah lan menek, lan yen digabung karo web seluler, prospek lan profesional RE pancen entuk teknologi pemasaran modern sing paling apik. Oh, lan aku kerja ing perusahaan sing nindakake iki. B)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.