Endi Sampeyan kudu Nggawe Upaya Pemasaran ing taun 2020?

2020

Saben taun, Kepala Petugas Pemasaran terus ngramal lan nyurung strategi sing padha tren kanggo para pelanggan. PAN Komunikasi mesthi nindakake tugas gedhe kanthi ringkes nglumpukake lan nyebarake informasi iki - lan ing taun iki dheweke kalebu infographic ing ngisor iki, Prediksi CMO 2020, supaya luwih gampang.

Nalika dhaptar tantangan lan katrampilan katon ora ana enteke, aku sejatine percaya bisa digodhog nganti 3 masalah:

  1. Self-Service - Prospek lan pelanggan pengin mandhiri, lan iku kudu para pemasar nindakake tugas sing efektif kanggo nyedhiyakake konten sing dibutuhake, supaya gampang dicerna, lan nyedhiyakake alat tambahan sing dibutuhake kanggo nuntun perjalanan.
  2. Alignment Saluran - Prospek lan pelanggan nggunakake saluran akeh supaya bisa ngerti babagan produk lan layanan sampeyan - saka para penyokong media sosial nganti distribusi konten lan promosi. Dhaptar iki dadi pemasar sing ngelu lan akeh banget saiki. Ing ramalan kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng kakehan konten minangka badhan utama. Pemasar kudu nggunakake teknologi, nyisipake proses lincah, lan ndandani informasi sing dibutuhake bisnis lan konsumen ing kabeh media yen ngarep-arep bisa nggayuh target.
  3. Target - Bebarengan karo saluran omni, para pemasar kudu target lan nggawe pribadi konten yen pengin melu prospek sing pengin digayuh utawa para pelanggan sing pengin nggawe luwih akeh nilai. Iki maneh mbutuhake alat lan strategi kanggo nindakake iki. Yen perusahaan B2B, kayata, bisa niru kasus panggunaan, kertas putih, lan kaca landas kanggo target industri, judhul kerja, utawa uga ukuran bisnis, konten kasebut bakal relevan karo calon bisnis.

Minangka PAN Komunikasi ngringkes:

Tantangan nomer siji sing dikutip ing prediksi taun iki yaiku kemampuan ngatasi swara lan menehi tingkat pengalaman pelanggan sing dikarepake saka para pemasar saiki.

Komunikasi PAN
Prediksi CMO 2020: Overload Konten, Advokasi, Data Pelanggan & Personalisasi tetep dadi prioritas utama

Ora mangu-mangu. Tanpa bakat, sumber daya, proses, lan strategi kanggo nyelarasake target kasebut, perusahaan sampeyan mesthine mung bisa digandhengake karo utas nalika ngasilake tumpukan strategi sing ora efektif. Wayahe mundur lan entuk proses pemasaran sing lincah sing luwih efisien lan efektif.

Prediksi CMO 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.