Prediksi Pemasaran Praktis kanggo 2015

Prediksi pemasaran 2015

Utawa bisa uga saiki! Iki minangka dhaptar fokus saka 10 area fokus sing kudu dipikirake para pemasar.

Sampeyan kudu ngerti ngendi nyedhiyakake dana pemasaran kanthi akeh, adhedhasar taktik sing ditindakake pelanggan lan prospek kanthi luwih asring. Makane Penasihat Rodhouse nyoba nggawe infographic iki paling lengkap, kanggo ngatasi masalah saka Pemasaran Email, kanggo konversi, menyang platform otomatisasi.

10 Ramalan Pemasaran kanggo taun 2015

  1. Popularitas terus ing marketing konten.
  2. Panganggone data pemasaran.
  3. Tambah ing rame marketing.
  4. Ngurangi ing posting tamu.
  5. Adopsi saka video.
  6. Tambah ing akuisisi piranti lunak pemasaran.
  7. wong.
  8. Target mikro lan segmentasi hiper.
  9. Tambah fokus ing mobile.
  10. Tambah online mbuwang iklan.

Kabeh iki, mesthine nuduhake kebutuhan supaya luwih efisien karo upaya pemasaran sampeyan - biaya branding amba kudu diganti karo investasi sing luwih efektif, luwih apik, lan target sing apik. Piranti lan platform kanggo mbantu sampeyan ing riset, masang, ngotomatisasi lan ngukur tanggepan sampeyan kudu dadi bagean saka marketing marketing sakabèhé.

Prediksi Pemasaran-kanggo-2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.