Personalisasi Pemasaran: 4 Kunci kanggo Yayasan Sukses

personalisasi pemasaran tenaga

Personalisasi saiki nesu banget, nanging strategi sing bisa ngina yen digawe salah. Ayo dadi conto sing paling umum - kepiye rasane nalika entuk pesen email nalika mbukak, Dear %% Jeneng Pertama %%… Apa ora paling ala? Sanajan conto sing jelas, sing kurang jelas ngirim tawaran lan konten sing ora relevan menyang komunitas sampeyan. Sing mbutuhake dhasar sing wis ana.

Pengalaman sing ditarget kanthi spesial, dinamis, hiper luwih gampang nggawe konsumen luwih gampang lan nambah efektifitas belanja pemasaran kanggo perusahaan. Pancen menang-menang kabeh wong.

Infographic saka MDG Advertising iki mbukak data saka Adobe, Aberdeen Group, Adlucent, lan sawetara panliten liyane sing nyimpulake 4 dhasar kunci supaya sukses.

  1. Taktik sing cerdas vs.: Personalisasi tegese luwih saka mung kalebu jeneng. Personalisasi dhasar duwe pengaruh minimal ing keterlibatan; nanging, pesen adhedhasar tumindak pangguna tartamtu duwe tarif mbukak 2X lan tarif klik 3X dibandhingake karo email standar. Sinau babagan penargetan dinamis minangka kunci nyata kanggo keterlibatan sing efektif.
  2. Tampilan siji saka pelanggan: Pelanggan ujar manawa mupangate kepribadian yaiku iklan / pesen sing ora relevan, luwih cepet nemokake produk / layanan anyar, lan interaksi blanja sing luwih dhuwur. Kanggo ngirim pengalaman kasebut lan nggunakake kekuwatan target sampeyan butuh profil konsumen sing sugih, terus nganyari. Temokake sebabe tampilan tunggal saka customer minangka dhasar kanggo sukses.
  3. Data lan sistem: Personalisasi lan data / sistem ora mung disambung, nanging ana hubungane dhasar. Saka pemasar sing ujar manawa dheweke ora nggawe konten pribadi, 59% ujar manawa alangan utama yaiku teknologi lan 53% ujar manawa dheweke ora duwe data sing pas. Jelajahi kepiye investasi ing platform sing bener lan masarakat bisa lunas banget.
  4. Transparansi lan keamanan: Wong tetep waspada babagan personalisasi amarga ora yakin kepiye data digunakake lan disimpen. Makane kontrol lan keamanan penting banget. Sawetara 60% pangguna online pengin ngerti kepiye situs web milih konten sing dipersonalisasi lan 88% konsumen seneng nemtokake cara data pribadi bakal digunakake. Ngerti carane paling bisa ngatasi masalah kasebut.

Kanggo nemokake cara nggunakake taktik paling apik kanggo merek sampeyan, priksa 4 Langkah Mbukak kunci Kahanan Nyata Personalisasi Pemasaran.

Personalisasi Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.