Memedi Masa Lalu Pemasaran, Saiki lan Masa Depan

prediksi pemasaran

Saben taun aku berjuang apa ora bakal nulis ramalan utawa promosi wong liya. Kapost nggabungake infographic iki - Memedi Masa Lalu Pemasaran, Saiki & Masa Depan:

Tujuan saka infographic yaiku njupuk foto saka jaman kepungkur, saiki, lan masa depan pemasaran sing ora pati adoh. Muga-muga sampeyan seneng.

Prediksi kuwatir amarga aku bisa ngarepake pangarepan sing ora bakal ngasilake. Aku yakin anane pemasaran media sosial kaya iki. Nalika media sing bisa digunakake kanggo marketing, aku yakin mbayangke strategi pemasaran liyane sing terus efektif. Iki ora ateges media sosial ora efektif - suwalike. Aku yakin para pemasar nggunakake akeh wektu lan gaweyan kanggo nggarap media sosial saengga dheweke lali yen medium kaya email isih akeh lalu lintas lan konversi.

Mangkene saran - ngukur pengaruh saka Panjenengan upaya taun pungkasan kanggo prédhiksi anggaran sampeyan bakal terus ngupayakake upaya pemasaran taun ngarep. Nanging kunci penting. Setel persentasi tartamtu saka anggaran pemasaran kanggo nyoba strategi anyar utawa nyoba paling anyar lan paling gedhe. Iki bakal ngilangi ngelak sampeyan sabanjure mengilap bab sing narik kawigaten sampeyan.

Memedi Masa Lalu Pemasaran, Saiki lan Masa Depan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.