5 Dimensi Keunggulan Operasi Pemasaran

pemasaran sukses

Wis luwih saka sepuluh taun, kita wis ngerteni Operasi Penjualan mbantu ngawasi lan nglakokake strategi sales kanthi real-time ing organisasi. Nalika Wakil Presiden nggarap strategi lan pertumbuhan jangka panjang, operasi penjualan luwih taktis lan nyedhiyakake kepemimpinan saben dina lan pelatihan supaya bola bisa terus obah. Bedane antara pelatih kepala lan pelatih sing nyerang.

Apa sing diarani Operasi Pemasaran?

Kanthi ana strategi pemasaran omnichannel lan otomasi pemasaran, kita bakal bisa sukses ing industri kanthi manajemen operasi pemasaran. Departemen pemasaran ngisi sumber daya taktik, nggarap optimalisasi lan produksi konten, kampanye, lan inisiatif liyane. Minangka Nadim Hossein saka BrightFunnel wrote setahun kepungkur:

Nalika pemasaran akeh lan akeh siklus dodolan, teknologi kasebut dadi pusat. Lan iki tegese operasi pemasaran dadi peran strategis - slotting ing persimpangan pemasaran Analytics lan taktik nggawe keputusan lan ngasilake penghasilan.

David Crane lan tim ing Integrasi nggabungake infographic sing nyenengake iki, ing Game Skill Operasi Pemasaran, ing 5 dimensi penting sing njamin keunggulan operasi pemasaran.

Apa sing Nggawe Operasi Pemasaran Sukses?

  1. Alignment Pemasaran - Operasi Pemasaran kudu kolaborasi cedhak karo kabeh tim jejer kanggo ngatur alat lan teknologi sing nggampangake penjualan lan pemasaran. Mung 24% salespe ujar manawa ana kolaborasi sing apik ing antarane pemasaran lan penjualan.
  2. Integrasi sistem - Operasi Pemasaran njamin kabeh sistem lan alat sing ana gandhengane bakal nambah komunikasi pelanggan. Aku nambahake manawa target kasebut kudu dadi siji tampilan kanggo pelanggan sing dituduhake. Mung 33% perusahaan sing nggunakake #CRM lan Marketing #Automation ujar manawa kekarone wis terintegrasi kanthi apik.
  3. Kualitas Data - Operasi Pemasaran kudu sregep nyedhaki kabersihan data lan sarana organisasi. 25% database Pemasaran B2B ora akurat lan 60% perusahaan duwe data sing ora bisa dipercaya.
  4. Kacepetan timbal - Operasi Pemasaran dikepung karo nyepetake tim sales kanthi data sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake prospek langsung. 30 nganti 50% dodol menyang vendor sing nanggapi dhisik.
  5. Pangukuran lan Analytics - Nalika kemampuan teknologi pemasaran berkembang, luwih akeh data sing bakal dilebokake ing organisasi. Iki mbutuhake wong supaya bisa memfasilitasi pangerten organisasi babagan kinerja kasebut. Pemasaran Analytics anggaran diprediksi bakal nambah 84% sajrone 3 taun ngarep.

Operasi Pemasaran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.